Afhalen in de winkel

Corona update 03-03-2021


Bestellen en afhalen | Producten kopen in de winkel


In verband met de sluiting van de winkels vanwege de overheidsmaatregelen m.b.t. het Coronavirus kunt u vanaf 15 december 2020 uw benodigde producten online bestellen en afhalen bij de afhaalbalie die wij op beide winkel adressen hebben ingericht. 

Vanaf 03-03-2021 kunt u tevens producten in onze filialen kopen, uitsluitend na telefonisch afspraak!


Bestellen en afhalen | Click & Collect

Een bestelling die via onze webshop is geplaatst en betaald kan vanwege de nieuwe bepalingen van de overheid pas worden afgehaald na minimaal 4 uur vanaf het tijdstip dat is besteld. Dus mobiel bestellen ter plekke voor de winkel en daarna direct afhalen is niet toegestaan.


LET OP! U kunt de bestelling pas afhalen nadat u van ons een bevestiging via email

heeft gehad. Het heeft geen nut uw bestelling zonder deze bevestiging te willen afhalen omdat uw bestelling dan nog niet gereed is.


Producten kopen in de winkel


Vanaf 03-03-2021 is het mogelijk om producten te kopen in onze filialen, uitsluitend na het maken van een telefonische afspraak. In de winkel kunt u betalen via pin of contant.


LET OP! De minimale tijd tussen uw telefonische aanmelding en de daadwerkelijke afspraak bedraagt 4 uur. Wij verzoeken u om alleen te komen.


Afleveringsmethode 


Vink de keuze aan onder het kopje 'Afleveringsmethode' in de winkelwagen. Wanneer uw bestelling klaarstaat voor afhalen krijgt u hiervan een bericht via email. U kunt dan de bestelling afhalen bij het door u gekozen filiaal.


Klik hier voor onze winkel adressen en actuele openingstijden.