Verfijn Garden Naturals Eucalyptus Grijs nr.509, 2500ml. - Transparante, vochtregulerende beits.

Per:
1 Blik
Voorraad:
24
Levertijd:
1 werkdag
Merk:
Verfijn 
€ 29,95
In winkelwagen
Verfijn Garden Naturals transparant 

Verfijn Garden Naturals is een transparante, vochtregulerende beits voor hout, ook geschikt voor geimpregneerd en gewolmaniseerd hout. Geschikt voor gebruik binnen en buiten op naald- en loofhout. Bijzonder geschikt voor het duurzaam transparant afwerken van hekken, tuinhuisjes, speeltoestellen, schuttingen, pergola’s en dergelijke. Minder geschikt voor hardhout soorten. De vochtigheid van de ondergrond mag max. 15% bedragen. 

Voorbewerking: ondergrond dient droog en vetvrij te zijn. Eerst reinigen met water en ammoniak. Goed laten drogen en ondergrond licht schuren. 

Verdunning: gebruiksklaar, onverdund aanbrengen. In dunne lagen met een kwast aanbrengen, hoe opener de nerf van de te behandelen houtsoort, hoe sterker de beits kleurt. Voor en tijdens gebruik goed doorroeren zodat de eventueel uitgezakte pigmentdeeltjes weer gelijkmatig verdeeld worden. 

Droging: bij 20 °C en 65% relatieve luchtvochtigheid stofdroog na ca. 4 uur. Overschilderbaar na 24 uur. Niet verwerken bij regen, mist en een lagere temperatuur dan 5 °C. 

Rendement: ca. 12 m² per liter, echter sterk afhankelijk van de structuur van de te behandelen houtsoort. 

Reinigen: kwasten en dergelijke reinigen met terpentine. 

Bewaren: in een goed afgesloten verpakking, vorstvrij en op een koele plaats bewaren. 

Verkrijgbaar in diverse kleuren, in 750 ml verpakking. 
Tevens enkele kleuren verkrijgbaar in 2500 ml verpakking.