Verfijn Tuinbeits transparant bruin 0,75L - Transparant houtbeschermingsmiddel, accentueert de houtnerf.

Per:
1 Blik
Voorraad:
12
Levertijd:
1 werkdag
Merk:
Verfijn 
€ 7,95
In winkelwagen
Verfijn Tuinbeits transparant 

Verfijn Tuinbeits transparant is een transparant houtbeschermingsmiddel dat gemakkelijk op naald- en loofhout is aan te brengen en dat hekken, pergola’s, schuren, schuttingen en dergelijke beschermt tegen vergrijzing en tevens verfraait doordat het de houtnerf accentueert. Kan ook op reeds met carbolineum behandeld hout worden aangebracht, mits een zekere mate van verwering heeft plaatsgevonden. Minder geschikt voor hardhoutsoorten. 

Voorbewerking: ondergrond dient droog en vetvrij te zijn. Eerst reinigen met water en ammoniak. Goed laten drogen en ondergrond licht schuren. Vochtigheid van de ondergrond mag max. 15% bedragen. 

Verdunning: gebruiksklaar, voor en tijdens gebruik goed doorroeren zodat eventueel uitgezakte pigmentdeeltjes weer gelijkmatig verdeeld worden. 

Aanbrengen: in dunne lagen met een platte, zachte, langharige kwast. Hoe opener de nerf van de te behandelen houtsoort, hoe sterker de tuinbeits kleurt. 

Droging: bij 20 °C en 65% relatieve luchtvochtigheid stofdroog na ca. 4 uur. Overschilderbaar na 24 uur. Niet verwerken bij regen, mist en een temperatuur lager dan 5 °C. 

Rendement: ca. 10 tot 12 m²per liter, sterk afhankelijk van de structuur van de te behandelen houtsoort. 

Reinigen: kwasten en dergelijke reinigen met terpentine. 

Bewaren: in goed gesloten verpakking, vorstvrij en op een koele plaats bewaren. 

Verkrijgbaar in de kleuren bruin en groen, in verpakking van 750 ml en 2500 ml.