Betonverf

Wat is Betonverf? 

Wat is nou precies betonverf? En welke soorten betonverf zijn er?Betonverf voor binnen

Betonverf is een diverse verf voor beton met verschillende samenstellingen en is geschikt om beton te verven, zoals een betonvloer of garagevloer. Betonverf kan ook goed worden gebruikt op een betonwand. Betonverf kan gebruikt worden op een buiten terras maar betonverf kan ook goed binnen op de vloer worden gebruikt. 

Soorten Betonverf

Er is een onderscheid tussen 1-componenten betonverf en 2-componenten betonverf en daarbij is er diversiteit in samenstelling van de betonverf, zoals betonverf op polyurethaanbasis en betonverf op epoxybasis. Deze typen betonverf zijn krasvast en slijtvast. Hoe meer polyurethaan er in betonverf zit des te meer krasvast of slijtvast dit type betonverf dan ook is. Daarnaast speelt de verdunning nog een rol bij betonverf. Betonverf op waterbasis of acrylbasis kan worden verdund met water en betonverf op terpentinebasis kan worden verdund met terpentine.

Eigenschappen van een 1 component betonverf

Een betonverf op basis van 1 component is een standaard betonverf voor binnen en buiten. Deze betonverf is gemakkelijk te verwerken en kan je bijvoorbeeld gebruiken voor in huis, tuin of keuken. Wij kunnen een betonverf op waterbasis of terpentinebasis leveren in elke mogelijke kleur.

Eigenschappen van een 2 componenten betonverf

Een betonverf op basis van 2 componenten moet altijd nog onderling vermengd worden. Door het vermengen van component A en B ontstaat een chemische reactie waardoor een extra duurzaam maar ook een kras- en slijtvast betonverf product ontstaat. Een betonverf op 2 componentenbasis is een industriële betonverf. Deze betonverf kan een zware belasting aan en is vaak extreem slijtvast. Ook is een 2 componenten betonverf zeer goed bestand tegen chemicaliën.

Betonverf kleuren

Ben je opzoek naar betonverf kleuren of betonverf wit? Wij leveren goede betonverf voor buiten en binnen in 40.000+ betonverf kleuren uit de bekendste kleurenwaaiers zoals RAL. Wij kunnen alle betonverf kleuren mengen met officiële mengmachines en pigmenten. Op deze manier ontvang je onze betonverf altijd in de juiste kleuren. De meest gekozen betonverf kleuren zijn RAL 7040 en RAL 7035. Natuurlijk kan je betonverf ook in donkere kleuren zoals RAL 7016 Antraciet of RAL 7021 Zwartgrijs bestellen.

Betonverf buiten

Welke betonverf gebruik je voor buiten? In de meeste gevallen gebruik je een 1 component betonverf voorBetonverf voor buitenbuiten. Naast een 1 component betonverf voor buiten bieden wij ook 2 componenten betonverf voor buiten aan. Ben je opzoek naar betonverf voor een buiten terras, een betonverf voor buiten tegels of betonverf voor buiten vloeren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Betonverf voor buiten kan je in verschillende verpakkingen kopen.

Betonverf aanbieding

Goede betonverf in de aanbieding kopen? Wij hebben altijd wel een betonverf aanbieding. Bij ons kan je betonverf van goede kwaliteit kopen tegen een scherpe prijs. Betonverf voor buiten, betonverf voor binnen of betonverf voor de vloer? Wij hebben het allemaal in ons assortiment!  

Bestsellers