Fitex Betonverf

Artikelen: 112 van 20

Fitex Betonverf kwaliteit

Fitex Betonverf is een professionele kwaliteit betonverf. Fitex Betonverf kan als betonverf voor buiten en als betonverf voor binnen worden gebruikt. Fitex Betonverf bestaat in de Fitex Creative Plus Betonverf lijn als 1 component betonverf en 2 componenten betonverf. Fitex Betonverf is verkrijgbaar in betonverf op terpentinebasis en betonverf op waterbasis. Fitex Betonverf is een slijtvaste betonverf.

Fitex Betonverf kleuren

Fitex Betonverf kan in veel verschillende kleuren worden geleverd. Fitex Betonverf kan door ons worden gemengd in alle kleuren uit de bekende kleurcollecties zoals RAL of in kleuren uit de kleurwaaiers van bijvoorbeeld Sikkens, Flexa of andere bekende kleurwaaiers.

Fitex Betonverf toepassing

Fitex Betonverf kan worden gebruikt voor de bescherming van garagevloeren en terrastegels maar Fitex Betonverf kan ook goed worden toegepast op andere vloeren en muren. Fitex Betonverf kan zelfs worden toegepast op plaatmateriaal van hout en metaal. Belangrijk is wel de ondergrond voor te behandelen met een goede hechtprimer zoals de 2 componenten Fitex Creative Plus Industriële Epoxy Primer. Kijk voor nadere details bij één van de Fitex Betonverf producten.

Fitex Betonverf aanbieding

Fitex Betonverf in de aanbieding kopen? Fitex Betonverf is een betonverf van zeer goede kwaliteit in verhouding tot een scherpe prijs aanbieding. Fitex Betonverf voor buiten, Fitex Betonverf voor binnen of Fitex Betonverf voor de vloer? Fitex Betonverf heeft het allemaal!

Bestsellers