Black Friday 2023

Vier Black Friday 2023 samen met Verfdiscounter.com!Vier Black Friday 2023 met Verfdiscounter.com

In 2023 valt Black Friday op vrijdag 24 november. Dit is namelijk de vrijdag na Thanksgiving, een feestdag in de Verenigde Staten en Canada. 

Op Black Friday geven de winkels hoge kortingen. Het is voor veel mensen dan ook de dag waarop begonnen wordt met de kerstinkopen. Winkels zijn vaak extra lang open en mensen staan soms al vanaf ‘s ochtends vroeg in de rij om naar binnen te kunnen. 

Black Friday is ook in Nederland de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Zo ook bij Verfdiscounter.com. Op deze dag hebben wij diverse verf acties met extra hoge korting! Dus vier Black Friday 2023 samen met Verfdiscounter.com!Verf Black Friday 2023Black Friday 2023 bij Verfdiscounter.com

Heb jij vorig jaar onze Black Friday aanbieding gemist? Geen zorgen! 

Bij Verfdiscounter.com kun je namelijk altijd rekenen op de beste verf acties en verf aanbiedingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze bestsellers, speciale actiecodes of extra aanbiedingen.

Je hoeft dus niet te wachten tot Black Friday 2023 om te profiteren van een scherpe verf deal. Altijd fijn voor je portemonnee!

Wil je op de hoogte blijven van al onze acties en aanbiedingen? Schrijf je dan hier in.