CetaBever Hardhout Oliespray 400ml. Roodbruin

CetaBever Hardhout Oliespray 400ml. Roodbruin is een olie in spuitbus voor kleur en glansbehoud voor alle hardhout soorten.

  1
Score: 5.00 (Beoordelingen: 1)
23   – Spaarpunten
 • €5.95
 • Adviesprijs: €14.90, korting €8.95
  • ACTIE -60%
Aantal:  

CetaBever Hardhout Oliespray 400ml. Roodbruin

CetaBever Hardhout Oliespray 400ml. Roodbruin is een hoogwaardige natuurlijke olie voor hardhoutsoorten zoals bijvoorbeeld teak, meranti en bangkirai. De olie verrijkt de originele houtkleur en geeft het hardhout een mooie, waterafstotende afwerking. Tevens vertraagt CetaBever Hardhout Olie de vergrijzing van het hardhout. CetaBever Hardhout Oliespray 400ml. Roodbruin dringt diep in het hout en beschermt het hout van binnen uit tegen weer en wind.

CetaBever Hardhout Olie is met name geschikt voor hout in en om de tuin zoals bijvoorbeeld hardhouten tuinmeubelen, schuttingen, pergola's en carports. CetaBever Hardhout Olie is alleen buiten te gebruiken.

Eigenschappen van CetaBever Hardhout Oliespray 400ml. Roodbruin:

 • UV beschermend
 • Waterafstotend
 • Impregnerend
 • Vertraagt vergrijzing


Gebruik van CetaBever Hardhout Oliespray 400ml. Roodbruin:

Spuit op een afstand van ca. 25 cm. Dek omringende delen goed af i.v.m. spuitnevel. het beste resultaat wordt verkregen door meerdere dunne lagen aan te brenegen. De lagen kruislings aanbrengen met tussen pauzes van ca. 10 minuten. Na de laatste laag overtollige olie verwijderen. Droog na 6 uur, opnieuw te behandelen na 24 uur (bij 20°C). Het eindresultaat wordt mede bepaald door de kleur van de ondergrond en het aantal aangebrachte lagen.

Gebruik bij nieuw hout: het hout moet droog, schoon en vetvrij zijn. Ondergrond reinigen en ontvetten met Thinner. Middelgrof schuren en stofvrij maken. Nogmaals ontvetten. Daarna 2 lagen CetaBever Hardhout Olie dun en gelijkmatig aanbrengen.

Gebruik bij behandeld hout: verweerd hout, beschadigde plekken schuren tot op het intacte hout. Algenaanslag verwijderen met een geschikt reinigingsmiddel. Daarna behandelen als nieuw hout. Oude lagen in goede staat reinigen en ontvetten met een verfreiniger zoals bijvoorbeeld Universol. Middelgrof schuren en stofvrij maken. Nogmaals ontvetten. Afwerken met 2 lagen CetaBever Hardhout Olie.

 • Verwerking: niet verwerken onder de 10°C en vorstvrij bewaren.
 • Droging: Droog na circa 6 uur, opnieuw te behandelen na 24 uur (bij 20°C).  
 • Verbruik: circa 7 M2/400ml.
 • Gereedschap: Spuitbus. Bus goed schudden voor gebruik. De knikker moet hoorbaar zijn. Overtollige olie uitboenen met een niet pluizende doek. Om risico van zelfontbranding te voorkomen doeken uitgevouwen laten drogen en pas daarna afvoeren. 
 • Reinigen gereedschap: Terpentine


Recensies van klanten
Gemiddelde beoordeling:
  1
Score: 5.00 (Beoordelingen: 1)
Evaluatie van de beoordeling (1)
5
 
1klanten
4
 
 
0klanten
3
 
 
0klanten
2
 
 
0klanten
1
 
 
0klanten
 
Je moet ingelogd zijn om een recensie te schrijven.
Er zijn nog geen recensies. Wees de eerste met een recensie.

Klanten die dit product kochten, kochten ook:

Klanten die dit product bekeken, kochten ook: