De Parel Verfijn Bielzenzwart 0,75L

De Parel Verfijn® Bielzenzwart is een ideaal zwart beschermingsmiddel voor bielzen.

Nog niet beoordeeld
45   – Spaarpunten
  • €11.45
Adviesprijs: €15.74, korting €4.29
  • 27% korting
Aantal:  

De Parel Verfijn® Bielzenzwart is toepasbaar voor buiten, ideaal zwart beschermingsmiddel voor bielzen in en om de tuin, kan over met carbolineum behandelde oppervlakte worden aangebracht. De Parel Verfijn® Bielzenzwart is bijzonder bestand tegen water, alkali en zuur. Daardoor is De Parel Verfijn® Bielzenzwart ook uitstekend geschikt voor de bescherming van beton, zoals silo’s e.d. Echter minder geschikt voor objecten onder het maaiveld, zie zwarte teer.

Voorbewerking

De ondergrond dient droog en vetvrij te zijn. Eerst reinigen met water en ammonia. Goed laten drogen en ondergrond licht schuren. Vochtigheid ondergrond maximaal 15%.

Verdunning

Gebruiksklaar product, voor en tijdens gebruik goed doorroeren zodat eventueel uitgezakte pigmentdeeltjes weer gelijkmatig verdeeld worden.

Aanbrengen

In dunne lagen met kwast, bokkenpoot of roller. Minder geschikt voor oppervlakte waarop gezeten kan worden. Doordat De Parel Verfijn® Bielzenzwart bitumen bevat, is dit niet overschilderbaar.

Droogtijd

Bij 20C en 65% relatieve luchtvochtigheid, stofdroog na ca. 4-6 uur. De eventuele tweede laag na 24 uur aanbrengen. Niet verwerken bij regen, mist en een temperatuur lager dan 5C.

Rendement 

10-12 m per liter, sterk afhankelijk van de structuur van het te behandelen oppervlak.

Reinigen van kwasten

Het beste kunt u wegwerpkwasten gebruiken.

Recensies van klanten
Je moet ingelogd zijn om een recensie te schrijven.
Er zijn nog geen recensies. Wees de eerste met een recensie.

Klanten die dit product kochten, kochten ook:

Klanten die dit product bekeken, kochten ook: