De Parel Verfijn Bruinoleum 0,75L

De Parel Verfijn® Bruinoleum is de ideale vervanger voor carbolineum.

Nog niet beoordeeld
45   – Spaarpunten
  • €11.45
Adviesprijs: €15.74, korting €4.29
  • 27% korting
Aantal:  

De Parel Verfijn® Bruinoleum is toepasbaar voor buiten, de ideale vervanger voor carbolineum (carboleum). De Parel Verfijn® Bruinoleum is op basis van plantaardige vetzuren, fraai kleurend en een duurzaam houtbeschermingsmiddel, bijzonder waterafstotend. De Parel Verfijn® Bruinoleum kan over op reeds met carbolineum behandeld hout worden aangebracht, mits een zekere mate van verwering heeft plaatsgevonden.

Voorbewerking

De ondergrond dient droog en vetvrij te zijn. Eerst reinigen met water en ammonia. Goed laten drogen en ondergrond licht schuren. Vochtigheid ondergrond maximaal 15%.

Verdunning

Gebruiksklaar product, voor en tijdens gebruik goed doorroeren zodat eventueel uitgezakte pigmentdeeltjes weer gelijkmatig verdeeld worden.

Aanbrengen

In dunne lagen met kwast of bokkenpoot. Doordat De Parel Verfijn® Bruinoleum vetzuren bevat is deze minder geschikt voor oppervlakten waarop gezeten kan worden.

Droogtijd

Sterk afhankelijk van de aangebrachte laagdikte en de structuur van het te behandelen oppervlak. Dun aangebracht bij 20C en 65% relatieve luchtvochtigheid ca. 4 uur op ruw hout en ca. 10 uur op geschaafd hout. De Parel Verfijn® Bruinoleum kan onder ongunstige omstandigheden enige dagen plakkerig aanvoelen doordat de vetzuren nog niet helemaal in het oppervlak zijn opgenomen.

Rendement

Ca. 8-12 m per liter, echter sterk afhankelijk van laagdikte en de structuur van de ondergrond.

Reinigen

Het beste kunt u wegwerpkwasten gebruiken.

Recensies van klanten
Je moet ingelogd zijn om een recensie te schrijven.
Er zijn nog geen recensies. Wees de eerste met een recensie.

Klanten die dit product kochten, kochten ook:

Klanten die dit product bekeken, kochten ook: