De Parel Verfijn Garden Naturals 0,75L. 506 Essen Groen

Met De Parel Verfijn® Garden Naturals beschermt u houten objecten in de tuin voor jaren tegen weersinvloeden!

Nog niet beoordeeld
58   – Spaarpunten
  • €14.50
Adviesprijs: €19.99, korting €5.49
  • 27% korting
Nog 2 op voorraad
Aantal:  

De Parel Verfijn Garden Naturals 0,75L.

De Parel Verfijn® Garden Naturals is een hoogwaardige kleurechte transparante beits. Met De Parel Verfijn® Garden Naturals beschermt u houten objecten in de tuin voor jaren tegen weersinvloeden. Het is vochtregulerend, waterafstotend en UV bestendig. De Parel Verfijn® Garden Naturals is sterk impregnerend en dringt diep door in het hout. Het kan ook gebruikt worden op geïmpregneerd tuinhout. Met De Parel Verfijn® Garden Naturals behoudt het hout de tekening van de nerf.

De Parel Verfijn® Garden Naturals is leverbaar in 8 natuurlijke kleuren en naturel.

Voorbewerking

De ondergrond dient droog en vetvrij te zijn. Eerst reinigen met water en ammoniak. Goed laten drogen en ondergrond licht schuren. De vochtigheid van de ondergrond mag maximaal 15% bedragen. 

Verdunning 

Gebruiksklaar product, onverdund aanbrengen. In dunne lagen met een kwast aanbrengen, hoe opener de nerf van de te behandelen houtsoort, hoe sterker de beits kleurt. Voor en tijdens gebruik goed doorroeren zodat de eventueel uitgezakte pigmentdeeltjes weer gelijkmatig verdeeld worden. 

Droogtijd 

Bij 20°C en 65% relatieve luchtvochtigheid stofdroog na ca. 4 uur. Overschilderbaar na 24 uur. Niet verwerken bij regen, mist en een lagere temperatuur dan 5°C. 

Rendement 

Ca. 12 m² per liter, echter sterk afhankelijk van de structuur van de te behandelen houtsoort. 

Reinigen

Kwasten en dergelijke reinigen met terpentine. 

Bewaren

In een goed afgesloten verpakking, vorstvrij en op een koele plaats bewaren. Verkrijgbaar in diverse kleuren, in 750 ml verpakking. Tevens enkele kleuren ook verkrijgbaar in 2500 ml verpakking

Recensies van klanten
Je moet ingelogd zijn om een recensie te schrijven.
Er zijn nog geen recensies. Wees de eerste met een recensie.

Klanten die dit product bekeken, kochten ook: