De Parel Verfijn Tuinbeits Transparant Groen 0,75L

De Parel Verfijn® Tuinbeits Transparant Groen beschermt hout tegen vergrijzing en accentueert nog eens extra de houtnerf.

  4
Score: 5.00 (Beoordelingen: 4)
49   – Spaarpunten
  • €12.45
Adviesprijs: €17.20, korting €4.75
  • 28% korting
Niet op voorraad

De Parel Verfijn® Tuinbeits Transparant Groen is een transparant houtbeschermingsmiddel dat gemakkelijk op naald- en loofhout is aan te brengen en dat hekken, pergola’s, schuren, schuttingen en dergelijke beschermt tegen vergrijzing en tevens verfraait doordat het de houtnerf accentueert. De Parel Verfijn® Tuinbeits Transparant Groen kan ook op reeds met carbolineum behandeld hout worden aangebracht, mits een zekere mate van verwering heeft plaatsgevonden. De Parel Verfijn® Tuinbeits Transparant Groen is minder geschikt voor hardhoutsoorten.

Voorbewerking

De ondergrond dient droog en vetvrij te zijn. Eerst reinigen met water en ammoniak. Goed laten drogen en ondergrond licht schuren. Vochtigheid van de ondergrond mag maximaal 15% bedragen.

Verdunning

Gebruiksklaar product, voor en tijdens gebruik goed doorroeren zodat eventueel uitgezakte pigmentdeeltjes weer gelijkmatig verdeeld worden.

Aanbrengen

In dunne lagen met een platte, zachte, langharige kwast. Hoe opener de nerf van de te behandelen houtsoort, hoe sterker de tuinbeits kleurt.

Droogtijd

Bij 20C en 65% relatieve luchtvochtigheid stofdroog na ca. 4 uur. Overschilderbaar na 24 uur. Niet verwerken bij regen, mist en een temperatuur lager dan 5C.

Rendement

Ca. 10 tot 12 m per liter, sterk afhankelijk van de structuur van de te behandelen houtsoort.

Reinigen

Kwasten en dergelijke reinigen met terpentine.

Bewaren

In goed gesloten verpakking, vorstvrij en op een koele plaats bewaren. De Parel Verfijn® Tuinbeits Transparant is verkrijgbaar in de kleuren bruin en groen, in verpakking van 750 ml en 2500 ml.

Recensies van klanten
Gemiddelde beoordeling:
  4
Score: 5.00 (Beoordelingen: 4)
Evaluatie van de beoordeling (4)
5
 
4klanten
4
 
 
0klanten
3
 
 
0klanten
2
 
 
0klanten
1
 
 
0klanten
 
Je moet ingelogd zijn om een recensie te schrijven.
Er zijn nog geen recensies. Wees de eerste met een recensie.

Klanten die dit product kochten, kochten ook:

Klanten die dit product bekeken, kochten ook: