De vernieuwde Sikkens Rubbol XD

28/05/2020

De extreme lak voor buiten: Sikkens Rubbol XD

Een extreem duurzame buitenlak met ultiem glansbehoud en jarenlange bescherming dat zijn de eisen voor een uitstekende buitenlak. Je wilt tenslotte optimale kwaliteit en prestatie bieden als vakman. Sikkens Rubbol XD is de buitenlak die jouw vakmanschap ondersteunt. Daarbij heeft Sikkens de buitenlak vorig jaar op twee aspecten verbeterd: betere verwerking en snellere droging.   

Sikkens Rubbol XD is een extreem duurzame buitenlak en biedt langdurige bescherming tegen UV-en weersinvloeden tot wel 10 jaar, de standaard als het gaat om buitenduurzaamheid. Daarbij behoud XD jarenlang lang ultieme glans.  


Sikkens Rubbol XD verwerkt beter en droogt sneller!

Sikkens blijft altijd zoeken naar mogelijkheden om de producten te verbeteren. Uit een onderzoek onder schilders is gebleken dat de wens was om de verwerking te verbeteren en de droogtijd te verkorten. Vorig jaar is de vernieuwde receptuur van Sikkens Rubbol XD gelanceerd, waarbij deze twee aspecten zijn aangepakt. Rubbol XD verwerkt beter en droogt sneller met behoudt van de extreme buitenduurzaamheid van 10 jaar en ultieme glans. Het product is te verwerken tussen 0 ˚C tot 30 ˚C, zo kan je vier seizoenen lang aan de slag met deze buitenlak.