Finess Muurverf Promo 10L. Lichte Kleuren

Finess Muurverf Promo: Een voordelige, matte binnen muurverf voor muren en plafonds.

  1
Score: 5.00 (Beoordelingen: 1)
168   – Spaarpunten
  • €42.20
Adviesprijs: €52.75, korting €10.55
  • 20% korting
Aantal:  
  • Verf speciaal op kleur gemengd

    Dit product kan niet worden geretourneerd.

Finess Muurverf Promo: De perfecte keuze voor minder veeleisende ruimten

Wanneer je op zoek bent naar een betaalbare optie voor het schilderen van muren en plafonds in minder veeleisende ruimten zoals zolders, kelders, garages en meer, dan is de Finess muurverf (promo) de ideale keuze. Deze muurverf op basis van kunstharsdispersie biedt uitstekende dekking en een mooie matte afwerking.

Geschikt voor verschillende ondergronden

De Finess muurverf promo is geschikt voor diverse ondergronden, waaronder cement- en pleisterwerk, beton, baksteen, board, gipsplaat en behangpapier. Dit maakt het een veelzijdige keuze die gemakkelijk kan worden toegepast op verschillende oppervlakken in je huis.

Belangrijke eigenschappen van Finess Muurverf Promo

  1. Licht afwasbaar: Omdat deze muurverf licht afwasbaar is, kun je gemakkelijk vlekken verwijderen zonder dat de verflaag wordt beschadigd. Dit maakt het ideaal voor ruimten waarin mogelijk kinderen of huisdieren aanwezig zijn.

  2. Reukarm: In tegenstelling tot sommige andere verven heeft de Finess muurverf promo een vrijwel geurloze formule. Hierdoor kun je comfortabel werken zonder overweldigd te worden door sterke verfluchtjes.

  3. Matte afwerking: De Finess muurverf promo geeft een prachtige matte afwerking aan je muren en plafonds. Dit zorgt voor een stijlvolle uitstraling en minimaliseert de zichtbaarheid van eventuele oneffenheden.

  4. Eenvoudig te verwerken: Dankzij de gebruiksvriendelijke formule kan de Finess muurverf promo gemakkelijk worden aangebracht met een kwast, roller of spuitpistool. Zelfs als je geen ervaren schilder bent, kun je probleemloos een mooi resultaat bereiken.

Verbruik van Finess Muurverf Promo: klasse 3 dekking

Volgens de richtlijnen van ISO-6504-3 en DIN EN13300 wordt het verbruik van verf gemeten aan de hand van het oppervlak dat je kunt bedekken met één liter verf in één laag. Het verbruik wordt uitgedrukt in vier klassen, waarbij klasse 1 staat voor een laag verbruik en klasse 4 voor een hoog verbruik.

Bij de klasse 3 hebben we een gemiddeld verbruik van ongeveer 6 vierkante meter per liter verf per laag, afhankelijk van de ondergrond. Houd er rekening mee dat deze cijfers slechts richtlijnen zijn en dat het werkelijke verbruik kan variëren op basis van factoren zoals de textuur en absorptie van de ondergrond.

Droogtijd Finess Muurverf Promo: geduld is een schone zaak

Na het aanbrengen van de muurverf is het belangrijk om geduldig te zijn en de muurverf voldoende tijd te geven om te drogen. De droogtijd van de muurverf wordt beïnvloed door verschillende factoren, zoals de temperatuur en vochtigheid in de ruimte.

Bij een temperatuur van 23°C en een relatieve vochtigheid van 65% zal de muurverf droog zijn na ongeveer 2 uur. Dit betekent dat je na 2 uur voorzichtig kunt zijn met het aanraken van de muurverf zonder dat deze beschadigd raakt. Echter, om te voorkomen dat de muurverf wordt beschadigd of vlekken achterlaat, is het raadzaam om benodigde herstelwerkzaamheden pas na ongeveer 6 uur uit te voeren.

Conclusie

Met de Finess muurverf promo krijg je een betaalbare en kwalitatieve oplossing voor het schilderen van minder veeleisende ruimten in je huis. Deze muurverf biedt niet alleen een mooie matte afwerking, maar heeft ook eigenschappen zoals lichte afwasbaarheid en een reukarme formule. Het is eenvoudig te verwerken en geschikt voor diverse ondergronden. Geef je muren en plafonds een frisse look met de Finess muurverf promo.

Recensies van klanten
Gemiddelde beoordeling:
  1
Score: 5.00 (Beoordelingen: 1)
Evaluatie van de beoordeling (1)
5
 
1klanten
4
 
 
0klanten
3
 
 
0klanten
2
 
 
0klanten
1
 
 
0klanten
 
Je moet ingelogd zijn om een recensie te schrijven.
Er zijn nog geen recensies. Wees de eerste met een recensie.

Deze verf wordt speciaal voor u in de door uw gekozen kleur gemengd. Daardoor kan deze op kleur gemengde verf niet worden geretourneerd.

Kleuren met een kleurnaam of kleurnummer anders dan standaard wit (100% wit) of transparant vallen onder op kleur gemengde verf. Dit geldt ook voor lichte kleuren zoals bijvoorbeeld ral 9010 en ral 9016.

Verf in standaard wit (100% wit) of transparant, is verf zonder toegevoegde kleurpigmenten. Deze verf mag wel worden geretourneerd.

Zie ook: Algemene Voorwaarden.

Klanten die dit product kochten, kochten ook:

Klanten die dit product bekeken, kochten ook: