Fitex Creative Plus Buitenlak Halfglans 0,75L Wit

Fitex Creative Plus Buitenlak Halfglans is een vochtregulerende grondverf en aflak in één blik voor buiten.

Nog niet beoordeeld
96   – Spaarpunten
  • €24.20
Adviesprijs: €34.61, korting €10.41
  • 30% korting
Aantal:  

Fitex Creative Plus Buitenlak Halfglans biedt tot wel 5 jaar bescherming aan uw buiten schilderwerk.

Fitex Creative Plus Buitenlak Halfglans is een vochtregulerende grond- en lakverf voor buiten. Door de glans- en hoge vulgraad uitermate geschikt voor minder egale ondergronden. Fitex Creative Plus Buitenlak Halfglans is goed weerbestendig. Door een optimale vloeiing en dekking genereert u een hoogwaardig eindresultaat.

Fitex Creative Plus Buitenlak Halfglans is inzetbaar op nieuw en reeds voorbehandeld hout en voorbehandeld metaal buiten. Fitex Creative Plus Buitenlak Halfglans is een uitstekende halfglans lakverf voor buiten en is verwerkbaar van 5° tot 30° Celsius.

De verwerking van Fitex Creative Plus Buitenlak Halfglans.

Fitex Creative Plus Buitenlak Halfglans heeft een goed dekkend vermogen. Fitex Creative Plus Buitenlak Halfglans is uitstekend te verwerken met een kwast of roller.

Doordat Fitex Creative Plus Buitenlak Halfglans een één-pot-systeemverf is, hoeft er geen grondverf te worden gebruikt bij verwerking op nieuw hout. Bij nieuw hout zonder gebruik van grondverf dienen er minimaal 2 lagen van Fitex Creative Plus Buitenlak Halfglans te worden aangebracht, een derde laag verdient de voorkeur.

Fitex Creative Plus Buitenlak Halfglans hecht uitstekend op alkydhars grondverf ondergronden en op alkydhars dekverven. Fitex Creative Plus Buitenlak Halfglans hecht ook goed op oude verflagen. Het is belangrijk de ondergronden eerst goed te reinigen met bijvoorbeeld een verfreiniger en daarna te schuren. Kleine gebreken kunnen met Fitex Creative Plus Grondverf worden bijgewerkt, vervolgens kan er worden voorgelakt en afgelakt met Fitex Creative Plus Buitenlak Halfglans. Telkens tussen de verschillende lagen licht opschuren en ontstoffen.

Fitex Creative Plus Buitenlak Halfglans is verkrijgbaar in meerdere verpakkingen.

Fitex Creative Plus Buitenlak Halfglans is verkrijgbaar in verpakkingen van 0,375 liter, 0,75 liter en 2,5 liter, in wit en vrijwel alle kleuren uit het Fitex kleurmengsysteem.

Belangrijkste eigenschappen van Fitex Creative Plus Buitenlak Halfglans:           

  • Halfglans
  • Vochtregulerend
  • Goede vulling
  • Weerbestendig
  • Terpentinebasis
  • Tot 5 jaar bescherming
  • Verwerkbaar van 5 tot 30˚ C


Technische eigenschappen van Fitex Creative Plus Buitenlak Halfglans:

Glansgraad: Halfglans.

Vergelingsweerstand: Door de samenstelling kan dit product in wit en lichte kleuren bij weinig daglicht vergelen.

Buitenduurzaamheid: Zeer goed. De onderhoudscyclus is doorgaans 4-5 jaar. De duurzaamheid wordt in belangrijke mate mede bepaald door de ondergrond, de kwaliteit van de constructie, de beglazing, de toegepaste kleur, het zgn. binnen-buitenschilderwerk e.d.

Verwerkingscondities: Verwerkingstemperatuur: 5-30°C. Relatieve luchtvochtigheid: maximaal 85%.

Verwerkingsmethoden: Met kwast en roller.

Theoretisch rendement: 16 m2/liter (gebaseerd op aanbevolen laagdikte 40 mµ droog). Het praktisch rendement is afhankelijk van de applicatiemethode, de kwaliteit van de ondergrond en de vorm van het object.

Droging bij 20°C en 65% R.V.: Stofdroog na: 2 uur. Kleefvrij na: 5 uur. Overschilderbaar na: 24 uur.

Reiniging gereedschap: Met terpentine.

Recensies van klanten
Je moet ingelogd zijn om een recensie te schrijven.
Er zijn nog geen recensies. Wees de eerste met een recensie.