Glasweefselbehang Voorgeschilderd 81703-L Grote Ruit 25x1M-210 Gr/M2

Glasstex/Fitex Glasvezelbehang Professional 81703-L grote ruit voorgesausd - Afmeting: 25 x 1M. Zware kwaliteit (210 Gr./M2).

  3
Score: 5.00 (Beoordelingen: 3)
278   – Spaarpunten
 • €69.65
Adviesprijs: €107.15, korting €37.50
 • 35% korting
Niet op voorraad

Glasstex/Fitex Glasvezelbehang Professional 81703-L grote ruit voorgesausd - Afmeting: 25 x 1M. Zware kwaliteit (210 Gr./M2).

Fitex Glasweefselbehang kenmerkt zich door zeer zware kwaliteit en is perfect geweven! Fitex Glasweefselbehang is gemakkelijk handmatig te verwerken. Dit glasweefselbehang van Fitex is een professionele zware kwaliteit. In tegenstelling tot lichtere glasweefselbehang soorten is Fitex Glasweefselbehang ook zeer geschikt te verwerken door middel van een lijmmachine.

Fitex Glasweefselbehang is een zeer professionele kwaliteit!


Voordelen van Fitex Glasweefselbehang

Fitex Glasweefselbehang voorkomt scheuren in muren en kan tegen vocht. Dit glasweefselbehang krimpt niet en zet niet uit. Ook is dit glasweefselbehang geluidsabsorberend en schimmelbestendig. Fitex Glasweefselbehang is vrijwel onzichtbaar naadloos aan te brengen en is gemakkelijk overschilderbaar met muurverf of met een andere verf op waterbasis. Ben je later op de kleur uitgekeken dan kan je de kleur eenvoudig veranderen door een nieuwe laag muurverf aan te brengen.


Toepassing van Fitex Glasweefselbehang

Omdat Fitex Glasweefselbehang zeer duurzaam is kan het glasweefselbehang op verschillende manieren worden ingezet. Hierbij kan je denken aan een nieuwbouwwoning of wanneer een woning bijvoorbeeld wordt verbouwd. Glasweefselbehang kan worden gebruikt in een woonkamer of slaapkamer maar is ook uitermate geschikt voor vochtige ruimtes zoals een badkamer of toilet. Glasweefselbehang wordt ook veel gebruikt in kantoren en ziekenhuizen. Glasweefselbehang bestaat in een voorgesausde of voorgeschilderde variant en in een ongesausde of ongeschilderde variant.


Belangrijkste eigenschappen van Fitex Glasweefselbehang

 • De lucht kan er vrij in doordringen.
 • Statische elektriciteit treedt niet op.
 • Voorkomt scheuren en is scheuroverbruggend.
 • Het heeft een lange levensduur.
 • Het is geluidsabsorberend.
 • Het is schimmelbestendig.
 • Er blijft geen stof aan vastkleven.
 • Het laat niet gemakkelijk los.
 • De kleur kan worden veranderd.
 • Het vertoont geen reflectie.


Technische eigenschappen van Fitex Glasweefselbehang

Kwaliteit: 210 Gr./M2

Afmeting: 25 meter lang, 1 meter breed

Verpakking: Rol

Kleur: Wit

Materiaal: Geweven met 100% kwartsvezel.

Veiligheid: Geen giftige gassen en rook zullen vrijkomen bij opwarming, dus dit product is vuurbestendig, gifvrij en veilig.

Verwerkingsmethode: Lijm met vachtroller of blokkwast. Glasweefselbehang met een hobbymes, behangspatel en een rubberen aandrukrol.


Fitex Glasweefselbehang aanbrengen

Hieronder staat het stappenplan om Fitex Glasweefselbehang aan te brengen.

1. De ondergrond moet schoon, droog, glad, stof- en vetvrij zijn. Verwijder loszittende stuc- en verflagen. Vul eventuele gaten met behulp van muurvuller.

Tip! Behandel het oppervlak in geval van een zuigende ondergrond eerst voor met verdunde lijm of diepgrondering. Gebruik in het geval van een poederende ondergrond een fixeermiddel.

2. Knip of snij de behangbanen op maat. Maak elke baan ongeveer 3 cm langer dan strikt noodzakelijk. Breng ruim voldoende lijm aan op de ondergrond met een vachtroller of blokkwast, iets breder dan 1 baanbreedte van het behang.

3. Breng vervolgens het glasvezelbehang aan in de natte lijmlaag. Let op: de binnenzijde van de rol is de plakkant! Controleer met het waterpas of de baan goed loodrecht zit en druk het behang overal goed in de lijm. Druk het behang aan met behulp van een behangspatel en een rubberen aandrukrol om eventuele luchtbellen er aan de zijkant uit te drukken. Plak de volgende baan zonder overlap tegen de eerste baan. Gebruik hierbij eventueel een naadroller.

Tip! Om een strakke hoekafwerking te krijgen, het glasvezelbehang vochtig maken met behulp van een vochtige doek.

4. Snij het overtollige behang langs het plafond en de plint af. Kit de eventuele naden van plafond en plint met overschilderbare kit om een mooie afwerking te krijgen.

5. Verf het glasvezelbehang met een muurverf in een door u gekozen kleur. Let op! De lijm moet compleet droog zijn.

Recensies van klanten
Gemiddelde beoordeling:
  3
Score: 5.00 (Beoordelingen: 3)
Evaluatie van de beoordeling (3)
5
 
3klanten
4
 
 
0klanten
3
 
 
0klanten
2
 
 
0klanten
1
 
 
0klanten
 
Je moet ingelogd zijn om een recensie te schrijven.
Er zijn nog geen recensies. Wees de eerste met een recensie.

Klanten die dit product kochten, kochten ook:

Klanten die dit product bekeken, kochten ook: