Verfijn Teakhout olie spuitbus 400ml - Voorkomt vergrijzing, uitstekende bescherming tegen alle weersinvloeden.

Per:
1 Spuitbus
Voorraad:
24
Levertijd:
1 werkdag
Merk:
Verfijn 
€ 9,95
In winkelwagen
Verfijn Teakhout olie 

Verfijn® teakhout olie is toepasbaar op houten objecten zoals teakhouten tuinmeubelen,vlonders, teakhouten tegels e.d. die door weersinvloeden zijn vergrijsd. Teakhout olie is een uitstekend product op basis van natuurlijke oliën welke het hout voeden en terug brengen in hun natuurlijke kleur. Verfijn® teakhout olie dringt diep in de poriën van het hout, voorkomt vergrijzing en bied een uitstekende bescherming tegen alle weersinvloeden.

Voorbereiding: De ondergrond dient droog, schoon en vetvrij te zijn. Indien sterk vergrijsd, opzuiveren met Verfijn® hardhoutontgrijzer, goed nawassen met schoon water, goed laten drogen en licht schuren. 

Verdunning: Verfijn® teakhout olie is gebruiksklaar, voor gebruik goed roeren. 

Aanbrengen: De Verfijn® teakhout olie met een langharige kwast of doek in de lengte richting van het hout dun aanbrengen. De olie ca. 10 a 20 minuten laten intrekken, afhankelijk van de opname in het hout. De overtollige olie met een pluisvrije doek verwijderen, dit is noodzakelijk daar er anders geen optimaal resultaat wordt behaald, olie is geen lak en mag geen laag vormen. 

Rendement: Afhankelijk van de structuur van de ondergrond, kan er met 1 liter Verfijn® teakhout olie 8 à 15 vierkante meter worden behandeld. 

Reinigen kwasten: Kwasten e.d. reinigen met terpentine. 

Waarschuwing: Gebruikte lappen en doeken kunnen door broei ontbranden. Altijd uitgevouwen buiten laten drogen of met water overgieten!