Finess Verf - Verf Kleuren Kant en Klaar

Artikelen: 112 van 54

Finess Verf is duurzaam.

Finess Verf is een duurzame lakverf op basis van alkydhars en is daardoor de ideale verf voor buiten. FinessFiness Verf ZijdeglansFiness Verf Hoogglans Verf is extra weerbestendig en heeft een hoge dekkracht. Finess Verf blijft lang glanzen en vloeit uitstekend. Finess Verf is een lakverf geschikt voor hout, voorbehandeld metaal en harde kunststof. Finess Verf heeft een buitenduurzaamheid tot wel 8 jaar en is verkrijgbaar in hoogglans verf en zijdeglans verf.

De verf kleuren van Finess Verf.

Finess Verf is verkrijgbaar in een groot aantal Finess kant en klaar kleuren. Vanzelfsprekend kan elke verfkleur ook worden gemaakt in Finess Mengverf via de Finess Verf mengmachine. In de database zitten meer dan 40.000 verfkleuren van alle bekende verfmerken, ook verfkleuren van Ral en NCS!

Finess Verf assortiment.

Finess Verf is het verfmerk voor de kritische, prijsbewuste gebruiker. Finess Verf heeft een uitgebreid assortiment verf bestaande uit lakverf, muurverf, blanke lak, beits en andere speciale verfproducten met uitstekende verwerkingseigenschappen voor een zeer scherpe prijs. Voor praktisch alle toepassingen heeft Finess Verf het juiste product!

Bestsellers