Sikkens Rubbol BL Rezisto Mat 2,5L Kleurkeuze

Mooi schilderwerk met Sikkens Rubbol BL Rezisto Mat! ✓Extreem krasvast ✓Huidvetresistent

  1
Score: 5.00 (Beoordelingen: 1)
 • €143.88
 • Adviesprijs: €235.99, korting €92.11
  • ACTIE -39%
Aantal:  
 • Verf speciaal op kleur gemengd

  Dit product kan niet worden geretourneerd.

Met Sikkens Rubbol BL Rezisto Mat blijft het schilderwerk lang mooi. 

Sikkens Rubbol BL Rezisto Mat is extreem kras- en stootvast. Hierdoor is Sikkens Rubbol BL Rezisto Mat zeer geschikt om toe te passen in ruimtes en op oppervlakken met een hoge belasting. Naast de langdurige bescherming heeft Sikkens Rubbol BL Rezisto Mat prettige verwerkingseigenschappen, zoals een uitstekende vloei en een lange open tijd. De combinatie van deze kenmerken zorgt ervoor dat het schilderwerk lang mooi blijft.

Extreme bescherming met Sikkens Rubbol BL Rezisto Mat door unieke Crosslinking technologie.

Behalve Sikkens Rubbol BL Rezisto Mat, zijn veel andere watergedragen producten op basis van traditionele acrylaten. Wanneer een geschilderd oppervlak veelvuldig in contact komt met huidvet ontstaat een weke verflaag waar gemakkelijk vuil aan hecht. Dit komt veel voor bij trapleuningen en de oppervlakte rondom slotplaten van deuren. Sikkens Rubbol BL Rezisto Mat is geproduceerd door middel van de unieke Crosslinking technologie. Door de unieke Crosslinking technologie ontstaat een extra vernetting in het product. De vernetting biedt weerstand aan de invloeden van huidvet.

Sikkens Rubbol BL Rezisto Mat is verkrijgbaar in een volledig systeem.

Sikkens Rubbol BL Rezisto is verkrijgbaar in 4 glansgraden: High Gloss, Semi-Gloss, Satin en Mat. Daarnaast is er ook een primer beschikbaar, namelijk Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer. Hierdoor is Sikkens Rubbol BL Rezisto Mat uitstekend in een volledig systeem te adviseren. Sikkens Rubbol BL Rezisto Mat is verkrijgbaar in verpakkingen van 0,5 liter, 1 liter en 2,5 liter. Sikkens Rubbol BL Rezisto Mat is verkrijgbaar in wit en vrijwel alle kleuren uit het Sikkens 5051 Color Concept, de RAL kleurcollectie en de Sikkens Kleurselectiewaaier.

Toepassing van Sikkens Rubbol BL Rezisto Mat.

Sikkens Rubbol BL Rezisto Mat is geschikt voor binnenafwerking van hout, harde kunststof, beton, pleisterwerk e.d., na voorbehandeling met Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer of Sikkens Rubbol BL Primer. Sikkens Rubbol BL Rezisto Mat is ook toepasbaar op gereinigde en geschuurde alkydhars- en watergedragen verflagen. Op metalen ondergronden eerst een geschikte primer aanbrengen. Sikkens Rubbol BL Rezisto Mat is ideaal voor onderhoud-, renovatie- en nieuwbouw toepassing.

Belangrijkste eigenschappen van Sikkens Rubbol BL Rezisto Mat:

 • Extreem kras- en slijtvast
 • Huidvetresistente matte lak
 • Snelle droging en doorharding
 • Uitstekende vloeiing
 • Geurarm


Technische eigenschappen van Sikkens Rubbol BL Rezisto Mat:

Glansgraad: Mat, ca. 5 GU/60° (ISO 2813).

Vergelingsweerstand: Niet vergelend.  

Verwerkingscondities: Verwerkingstemperatuur: 8-30°C. Relatieve luchtvochtigheid: maximaal 85%.

Verwerkingsmethoden: Met kwast en roller.

Theoretisch rendement: 10-12 m2 /liter. Het praktisch rendement is sterk afhankelijk van de applicatiemethode en de aard van de te behandelen ondergrond.

Droging bij 20°C en 65% RV: Open tijd: 4-5 min. Stofdroog: na 1-2 uur. Kleefvrij: na 2 uur. Overschilderbaar: na ca. 6 uur. Op één dag zijn meerdere lagen aan te brengen.

Reiniging gereedschap: Met water.

Verdunning: Het product is gebruiksklaar en hoeft niet verdund te worden. Goed roeren voor gebruik. 

Recensies van klanten
Gemiddelde beoordeling:
  1
Score: 5.00 (Beoordelingen: 1)
Evaluatie van de beoordeling (1)
5
 
1klanten
4
 
 
0klanten
3
 
 
0klanten
2
 
 
0klanten
1
 
 
0klanten
 
Je moet ingelogd zijn om een recensie te schrijven.
Er zijn nog geen recensies. Wees de eerste met een recensie.

Deze verf wordt speciaal voor u in de door uw gekozen kleur gemengd. Daardoor kan deze op kleur gemengde verf niet worden geretourneerd.

Kleuren met een kleurnaam of kleurnummer anders dan standaard wit (100% wit) of transparant vallen onder op kleur gemengde verf. Dit geldt ook voor lichte kleuren zoals bijvoorbeeld ral 9010 en ral 9016.

Verf in standaard wit (100% wit) of transparant, is verf zonder toegevoegde kleurpigmenten. Deze verf mag wel worden geretourneerd.

Zie ook: Algemene Voorwaarden.

Klanten die dit product kochten, kochten ook:

Klanten die dit product bekeken, kochten ook: