SPS Satin PU-A 1L Kleurkeuze

SPS Satin PU-A is een watergedragen, huidvetbestendige en krasvaste zijdeglanslak op basis van PU-acrylaat. SPS Satin PU-A zijdeglanslak is een sneldrogende duurzame PU acryllak voor binnen met een goed kleur- en glansbehoud.

Nog niet beoordeeld
142   – Spaarpunten
 • €35.55
Adviesprijs: €43.88, korting €8.33
 • 19% korting
Aantal:  
 • Verf speciaal op kleur gemengd

  Dit product kan niet worden geretourneerd.

SPS Satin PU-A: Een duurzame, watergedragen zijdeglanslak voor binnen

Heb je ooit een verf gezocht die zowel duurzaam als milieuvriendelijk is? Dan heb je geluk! Maak kennis met SPS Satin PU-A, een hoogwaardige watergedragen zijdeglanslak op basis van PU-acrylaat. Met zijn unieke combinatie van eigenschappen is deze Satin PU-A zijdeglanslak van SPS perfect voor verschillende ondergronden binnenshuis.

Wat maakt SPS Satin PU-A zo bijzonder?

SPS Satin PU-A zijdeglanslak is niet zomaar een standaardverf. Het biedt meerdere voordelen die ervoor zorgen dat jouw geschilderde oppervlakken er niet alleen prachtig uitzien, maar ook lang meegaan.

Krasvaste zijdeglanslak

Dankzij de hoge kwaliteit van de PU-acrylaatformule is SPS Satin PU-A zijdeglanslak goed krasvast. Dit betekent dat jouw pas geschilderde oppervlakken bestand zijn tegen normale slijtage en dagelijkse stoten. Geen zorgen meer over lelijke krassen op jouw mooie verflagen!

Huidvetbestendigheid: een primeur in zijn soort

Een van de meest unieke eigenschappen van SPS Satin PU-A is dat deze zijdeglanslak huidvetbestendig is. Het vermogen om bestand te zijn tegen huidvet betekent dat oppervlakken die behandeld zijn met SPS Satin PU-A zijdeglanslak minder vatbaar zijn voor vlekken en aantasting door contact met de huid. Of het nu gaat om deuren, kozijnen of andere objecten die vaak worden aangeraakt, je kunt erop vertrouwen dat ze er altijd fris en onaangetast uitzien. Met SPS Satin PU-A haal je een hoogwaardige zijdeglanslak in huis die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook huidvetbestendig is.

Uitstekende vloeiing

Een van de belangrijkste kenmerken van SPS Satin PU-A zijdeglanslak is de perfecte vloeiing. Dit betekent dat de verf glad en gelijkmatig op het oppervlak wordt aangebracht, zonder strepen of zakkers. Hierdoor krijg je een professioneel resultaat dat er strak uitziet.

Geschikt voor verschillende ondergronden

Of je nu hout, kunststof of metaal wilt schilderen, SPS Satin PU-A zijdeglanslak is geschikt voor al deze ondergronden! Deze zijdeglanslak van SPS is speciaal ontworpen om te worden gebruikt op voorbehandelde houten oppervlakken binnenshuis, maar het kan ook worden toegepast op voorbehandeld kunststof en voorbehandeld metaal. Dit maakt het een veelzijdige oplossing voor al jouw verfprojecten binnen.

Sneldrogend en goed kleur- en glansbehoud

Met de sneldrogende formule van SPS Satin PU-A zijdeglanslak hoef je niet lang te wachten voordat je jouw oppervlakken kunt aanraken. Daarnaast behoudt deze SPS zijdeglanslak zijn kleur en glans in de loop der tijd, waardoor jouw geverfde oppervlakken er langdurig mooi uitzien.

Soepele kwastverwerking en goed reinigbaar

Het aanbrengen van SPS Satin PU-A zijdeglanslak is een eenvoudige taak dankzij de soepele kwastverwerking. De verf glijdt gemakkelijk over het oppervlak en zorgt voor een gelijkmatig resultaat. Bovendien is deze zijdeglanslak van SPS goed reinigbaar, waardoor vlekken en vuil geen blijvende schade achterlaten.

Reuk- en oplosmiddelarm

In tegenstelling tot traditionele verfproducten is SPS Satin PU-A zijdeglanslak reuk- en oplosmiddelarm. Dit betekent dat je kunt genieten van een aangename schilderervaring zonder de hinderlijke geuren en schadelijke stoffen die gewoonlijk met verf gepaard gaan.

Prachtige afwerklagen 

SPS Satin PU-A zijdeglanslak biedt een duurzame, watergedragen oplossing voor al jouw verfprojecten binnenshuis. Met zijn krasvastheid, uitstekende vloeiing, veelzijdigheid en andere voordelen, is deze zijdeglanslak van SPS perfect voor het creëren van prachtige en langdurige afwerklagen op voorbehandelde oppervlakken  van hout, kunststof en metaal binnenshuis. Daarnaast is het gebruik van SPS Satin PU-A zijdeglanslak ook nog eens vriendelijk voor het milieu door zijn reuk- en oplosmiddelarme samenstelling.

Belangrijkste eigenschappen van SPS Satin PU-A zijdeglanslak:

 • Huidvetbestendig
 • Goed kleur- en glansbehoud
 • Perfecte vloeiing
 • Soepele kwastverwerking
 • Reuk- en oplosmiddelarm
 • Sneldrogend
 • Krasvast
 • Goed reinigbaar


Verwerking van SPS Satin PU-A zijdeglanslak:

Goed roeren voor gebruik. In 1 of 2 lagen aanbrengen met een geschikte kwast of roller. Watergedragen producten drogen relatief snel. Om aanzetten te vermijden altijd nat-in-nat werken. Tijdens de droging niet meer bijwerken.

Kleur: Wit, RAL 9010 en in alle kleuren van het SPS Color Service kleurmengsysteem.

SYSTEMEN

Algemeen: De ondergrond moet draagkrachtig, schoon, droog, stof- en vetvrij zijn. Voor een goede kantendekking de scherpe hoeken iets afronden.

Kaal gemaakt/ onbehandeld hout

- Onbehandeld hout gronden met SPS Multi-Primer, bloedende houtsoorten gronden met SPS Acryl-Primer.

- Na droging licht schuren en stofvrij maken.

- Dekkend afschilderen.

Bestaande oude lagen

- Oude loszittende lagen verwijderen.

- Het geheel reinigen met een verffreiniger zoals bijvoorbeeld Universol®.

- Vergrijsd hout tot op het gezonde hout wegschuren en gronden.

- Eventuele reparaties uitvoeren en gronden.

- Na droging schuren en stofvrij maken.

- Kaal gemaakte delen gronden met SPS Multi-Primer, bloedende houtsoorten gronden met SPS Acryl-Primer.

- Na droging licht schuren en stofvrij maken.

- Dekkend afschilderen.

Bestaande, intacte verflagen

- De intacte lagen reinigen met een verffreiniger zoals bijvoorbeeld Universol®.

- De ondergrond goed schuren.

- Bij- of overgronden met SPS Multi-Primer.

- Na droging licht schuren en stofvrij maken.

- Dekkend afschilderen.


TECHNISCHE GEGEVENS (gelden voor wit)

Bindmiddel: Gemodificeerde PU-acrylaatdispersie

Theoretisch rendement: Ca. 15 m² / liter per laag

Het praktische rendement is afhankelijk van meerdere facturen zoals onder andere: de aard en de structuur van de ondergrond, de verwerkingsmethode, ervaring van de verwerker, en de (weers-) omstandigheden bij het aanbrengen.

Aanbevolen laagdikte:

Droge laagdikte/laag: ca. 23 micrometer

Natte laagdikte/laag: ca. 67 micrometer

Glansgraad: Zijdeglans, 35-50% @ 60°

Droging bij 23°C en rel. vochtigheid 65%:

Stofdroog na ca.: 1 uur

Overschilderbaar na ca.: 6 uur

Variaties in laagdikte, temperatuur, luchtvochtigheid etc. beïnvloeden de droogtijd. Lagere temperatuur en hogere luchtvochtigheid kunnen de droging vertragen.

Verdunning: Water

Reinigen gereedschap: Water en zeep

Houdbaarheid: Minimaal 12 maanden in goed gesloten originele verpakking op droge, koele en vorstvrije plaats.

Algemeen: Niet verwerken bij temperaturen lager dan +8°C. Enkel verwerken wanneer de temperatuur van de ondergrond tenminste 3°C boven de dauwpuntstemperatuur is. Gebruik bij het verwerken van dit product altijd de noodzakelijke persoonlijke beschermingsmiddelen. Bij verwerking altijd op gepaste wijze ventileren. Dit SPS product is huidvetbestendig. Bij huidvetbestendigheid van verflagen dient rekening te worden gehouden met de aard van de vervuiling van het oppervlak en de blootstellingstijd. Regelmatig reinigen met een geschikt middel verlengt daarbij de levensduur van de verflaag.

Restanten: Deze stof en de verpakking naar inzamelpunt voor gevaarlijk of bijzonder afval brengen.

Recensies van klanten
Je moet ingelogd zijn om een recensie te schrijven.
Er zijn nog geen recensies. Wees de eerste met een recensie.
  • UPC/ISBN
   8711429289151
 • Merk
  SPS

Deze verf wordt speciaal voor u in de door uw gekozen kleur gemengd. Daardoor kan deze op kleur gemengde verf niet worden geretourneerd.

Kleuren met een kleurnaam of kleurnummer anders dan standaard wit (100% wit) of transparant vallen onder op kleur gemengde verf. Dit geldt ook voor lichte kleuren zoals bijvoorbeeld ral 9010 en ral 9016.

Verf in standaard wit (100% wit) of transparant, is verf zonder toegevoegde kleurpigmenten. Deze verf mag wel worden geretourneerd.

Zie ook: Algemene Voorwaarden.

Klanten die dit product kochten, kochten ook:

Klanten die dit product bekeken, kochten ook: