Over ons

Verfdiscounter denkt aan uw portemonnee!

Superlaag geprijsde verf  voor een topkwaliteit. Bij Verfdiscounter vindt u het allemaal. Wij hebben een groot aanbod professionele verven van topmerken zoals  Sikkens, Sigma, Flexa, Caparol  en Trimetal. En dat voor een netto netto prijs die zeker niet onder doet voor de groothandelsprijs. Supergoedkoop dus, zodat ook de particulier met een krappe beurs uitstekend bij ons kan slagen. De kortingen  lopen op tot wel vijftig of zelfs zeventig procent. Wij kunnen het zo goedkoop houden omdat we in het groot inkopen, rechtstreeks van de fabriek. Het inkoopvoordeel sluizen we door naar de klant. We hebben een enorm grote voorraad. Ook dat drukt de prijs.


Assortiment
Wij bieden de klant een zeer uitgebreid verfassortiment. Dit  bestaat onder andere uit lakverf van de bekende merken, maar ook grondverf, betonverf, muurverf voor binnen en buiten en verschillende coatings. Ook verkopen wij verschillende soorten parketlakken, beitsen en spuitbussen van het bekende merk Motip. Tevens hebben wij een uitgebreid assortiment toebehoren zoals professionele verfkwasten van Copenhagen, verfbakjes, muurverf- en lakrollers, kitten en verschillende soorten tape.


Behang
Ook hebben wij een zeer ruim assortiment behang en glasvezelbehang. Ook hier weer geldt: zeer goede kwaliteit en zeker de helft goedkoper dan elders.