Flexa Kleur van het Jaar

Flexa Kleur van het Jaar.

Door Flexa wordt elk jaar een kleur van het jaar bekend gemaakt. Ieder jaar werken de kleurspecialisten van Flexa samen met internationale design experts om een beeld te krijgen van trends voor de komende jaren.

In de laatste jaren zijn er door Flexa heel wat Flexa kleuren uitgeroepen tot Flexa Kleur van het Jaar. Een extra nieuwe trend die Flexa heeft neergezet zijn de diverse kleurenpaletten die ontworpen zijn in combinatie met de Flexa Kleur van het Jaar. Op deze pagina vind je de Flexa Kleur van het Jaar vanaf 2019 met de bijbehorende Flexa Kleurenpaletten.

Flexa Kleur van het Jaar 2024: Sweet Embrace

"Flexa Sweet Embrace is een zachte vergrijsde, positieve lichtroze basiskleur. De kleur Sweet Embrace van Flexa brengt een warm en comfortabel gevoel van thuishoren tot leven."

Flexa Kleur van het Jaar 2024: Sweet Embrace


Flexa Kleurenpalet 2024: Een vrolijk kleurverhaal

"Het Flexa kleurenpalet 'een vrolijk kleurverhaal' is gemaakt om plezier mee te hebben. Het vrolijke kleurverhaal van Flexa is een moderne combinatie van lila's en gelen, perfect om speelse combinaties te maken."

Flexa Kleurenpalet 2024: Een vrolijk kleurverhaal


Flexa Kleurenpalet 2024: Een warm kleurverhaal

"De kleuren in het Flexa kleurenpalet 'een warm kleurverhaal' vormen de perfecte achtergrond voor warme natuurlijke materialen, zoals klei, terracotta en hout. Deze Flexa kleuren zijn ontleend aan de natuur en creëren een welkome verbinding met de buitenwereld."

Flexa Kleurenpalet 2024: Een warm kleurverhaal


Flexa Kleurenpalet 2024: Een kalm kleurverhaal

"Het Flexa kleurenpalet 'een kalm kleurverhaal' biedt de perfecte ingrediënten voor een rustgevende plek. Geïnspireerd door de tinten van bossen en zeelandschappen kunnen vloeiende blauw- en groentinten een kalm, verhelderend gevoel geven. De kleuren in dit Flexa kleurenpalet werken ook perfect met natuurlijke materialen, zoals hout, kurk en wol."

Flexa Kleurenpalet 2024: Een kalm kleurverhaal


Flexa Kleur van het Jaar 2023: Wild Wonder

"De Flexa kleur van het jaar 2023 is Wild Wonder, en staat in het teken van de wonderlijkheid van de natuur. De kleur van het jaar Wild Wonder is een positieve, natuurlijke geeltint."

Flexa Kleur van het Jaar 2023: Wild Wonder

Flexa Kleurenpalet 2023: Lush, Buzz, Raw en Flow


Flexa Kleur van het Jaar 2022: Bright Skies

"Flexa Kleur van het Jaar 2022 Bright Skies is een luchtige, lichtblauwe kleur die een nieuw begin uitstraalt. Flexa Bright Skies weerspiegelt de grenzeloze lucht om ons heen, haalt een vleugje natuur naar binnen en brengt elke leefruimte tot leven." 

Flexa Kleur van het Jaar 2022: Bright Skies

Flexa Kleurenpalet 2022: Studio, Workshop, Greenhouse en Salon


Flexa Kleur van het Jaar 2021: Brave Ground

"De kleur Flexa Brave Ground is een warme, natuurlijke neutrale kleur met mogelijkheden en stabiliteit. Aan de slag met de Flexa Kleur van het Jaar 2021, Brave Ground."

Flexa Kleur van het Jaar 2021: Brave Ground

Flexa Kleurenpalet 2021: Expressive, Trust, Timeless en Earth


Flexa Kleur van het Jaar 2020: Tranquil Dawn

"Flexa Tranquil Dawn verandert subtiel van kleur wanneer deze wordt gebruikt met verschillende kleurpaletten. De kleur Tranquil Dawn van Flexa ligt net als de vluchtige ochtendlucht in het midden tussen groen, blauw en grijs."

Flexa Kleur van het Jaar 2020: Tranquil Dawn

Flexa Kleurenpalet 2020: Care, Play, Meaning en Creativity


Flexa Kleur van het Jaar 2019: Spiced Honey

"De kleur van het jaar 2019 Flexa Spiced Honey straalt optimisme uit. Flexa Spiced Honey heeft een ondertoon van amber en is goed te combineren met andere kleuren. De Flexa kleur van het jaar 2019 is een vriendelijke kleur die je een goed gevoel bezorgt en tegelijk ook een kleur die je oppept en energie geeft."

Flexa Kleur van het Jaar 2019: Spiced Honey

Flexa Kleurenpalet 2019: Think, Dream, Love en Act


Wij hebben op deze pagina alvast een mooie selectie uit onze top verfproducten gemaakt. Kies hier een verfproduct in jouw favoriete Flexa Kleur van het Jaar. Staat je verfproduct hier niet bij maar wil je wel jouw favoriete Flexa Kleur van het Jaar in een ander verfproduct? Geen probleem! Wij kunnen alle beschikbare verfkleuren mengen in elk verfproduct en elk verfmerk die wij verkopen, zolang het technisch haalbaar is. Heb je een vraag over een verfkleur of verfproduct? Neem dan gerust contact met ons op! Dit kan via het contactformulier, via email of uiteraard telefonisch.

Bestsellers