De Authentieke Kleuren van Sikkens

Sikkens Authentieke Kleuren

De Authentieke Kleuren van Sikkens. Wie kent ze niet?

De Authentieke Kleuren van Sikkens voor toepassing op monumenten en historische gebouwen. Elke schildervakman kent ze. Bijvoorbeeld de Sikkens Authentieke Kleuren kleurencombinaties Grachtengroen en Bentheimergeel of Monumentengroen en Mergelwit, kleuren die vooral in de monumentenzorg worden toegepast. 

Tijdloos Sikkens kleurenpalet

Uit het ruime kleurenaanbod van Sikkens is dit tijdloze kleurenpalet samengesteld. De klassieke kleuren in het kleurenpalet Sikkens Authentieke Kleuren bestaan al generaties. De verfkleuren zijn goed te combineren en zijn toepasbaar op het houtwerk van je huis. Sikkens verf staat bekend om de lange duurzaamheid, het rendement en glansbehoud. De Sikkens Authentieke Kleuren zijn in veel verfproducten te mengen op de verfmengmachine. 

Architectuur

De Sikkens Authentieke Kleuren kleurencollectie biedt stijlvolle, moderne en tijdloze kleuren, kleuren die passen bij de stijl en architectuur van het huis. De Sikkens Authentieke Kleuren worden voor het buitenschilderwerk van monumentale panden toegepast. Maar tegenwoordig wordt ook bij nieuwbouw woningen deze authentieke stijl toegepast. 

Sikkens kleurcollectie

De Sikkens Authentieke Kleuren collectie bestaat uit 4 groentinten, 4 lichte tinten, 2 roodtinten, een blauwtint en een bruintint. Vaak wordt bij lakwerk een donkere kleur (bijvoorbeeld voordeur of luiken) gecombineerd met een lichte tint (bijvoorbeeld de kozijnen) uit dit kleurenpalet. Kleurtrends voor buiten veranderen minder snel dan kleurtrends voor het interieur. Schilderwerk en dus ook de kleurkeuze voor buiten moet jaren meegaan. Er wordt namelijk niet jaarlijks geschilderd. Daarom wordt vaak gekozen voor stijlvolle moderne of tijdloze kleuren. Kleuren die passen bij de stijl of architectuur van het huis.

De vergeten Sikkens Authentieke Kleuren Sikkens Kleuren | Berlijnsblauw | Zandsteenbeige | Regentenbruin

Wist je dat naast de 12 Sikkens Authentieke Kleuren er nog 3 mooie oude en vooral tijdloze Authentieke Kleuren van Sikkens bestaan? Deze Sikkens Authentieke Kleuren staan tegenwoordig niet meer in het huidige Sikkens kleurenpalet maar mogen zeker niet ontbreken in combinatie met het huidige Sikkens kleurenpalet. 

Deze 3 vergeten Sikkens Authentieke Kleuren zijn Berlijnsblauw, Zandsteenbeige en Regentenbruin. Ook deze kleuren zijn bij ons leverbaar in nagenoeg alle Sikkens lakverf.

Bestsellers