Retourname van producten

De aangeboden artikelen die speciaal naar wens van onze klanten besteld en/of op kleur gemaakt worden en in de gewenste hoedanigheid of hoeveelheid geleverd worden, dit in samenhang met de dan geldende prijs, kunnen pertinent niet worden geretourneerd.

Besluit de Verfdiscounter om toch een artikel terug te nemen, dan geschiedt dit met overhandiging van het betalings- of garantiebewijs door de consument. Het betalings- of garantiebewijs mag dan niet ouder zijn dan 2 weken vanaf aankoop van het artikel. Aankopen van € 10,00 of minder en aankopen met een (gezamenlijke) waarde van € 100,00 of meer worden niet retour genomen. Actie artikelen worden niet retour genomen. In plaats van het betalingsbewijs krijgt de consument een tegoedbon, met daarop de waarde van het geretourneerde artikel vermeld. Deze tegoedbon is binnen 12 maanden na uitgifte in te wisselen voor andere artikelen bij het vermelde filiaal van de Verfdiscounter. De tegoedbon is nimmer in te wisselen voor contant geld. De kosten van retourname zijn voor rekening van de klant en bedragen 1,5 maal de factor van de oorspronkelijke verzendkosten, ook in het geval wanneer producten gratis zijn verzonden.

U kunt een retour zending aanmelden door een email te sturen naar info@verfdiscounter.com o.v.v. het ordernummer. Dit dient te gebeuren binnen 14 dagen na ontvangst van het product.