Sikkens

Online Sikkens Specialist | Verfdiscounter.comSikkens verf kopen is verf kopen in topkwaliteit.Sikkens Rubbol Verf - Rubbol Verf verzamelfoto

Sikkens verf is verf met een langdurige bescherming. Sikkens verf staat voor een onovertroffen glansbehoud. De verf van Sikkens wordt door veel professionals gebruikt zoals schilders en aannemers. Wie de beste verf zoekt voor het schilderwerk, kiest voor Sikkens verf.Sikkens verf geschiedenis.

Sikkens heeft sinds de oprichting meer dan 225 jaar geleden een duidelijk doel: eerste klas verf en services leveren. Sikkens is één van de oudste verffabrikanten die Nederland kent. Van oudsher staat Sikkens als verffabrikant bekend om de professionele kwaliteit van verf, lak en vernis. Tot de dag van vandaag is Sikkens één van de meest gewaardeerde verf merken van de professionele gebruiker.

Sikkens verf, hoe het allemaal begon.

In 1792 richtte Wiert Willem Sikkens langs de stadsmuur van Groningen een fabriek op voor de fabricage van lakken. Tegenwoordig is Sikkens een internationaal erkend verfmerk dat dankzij de passie voor alleen de beste verf kwaliteit klanten overtuigt in heel Europa, Noord-Amerika, Azië en Australië. 

Sikkens is klein begonnen, maar continu gegroeid, zoals ook de reputatie voor producten en diensten waar men op kan vertrouwen. Al in de jaren '20 van de vorige eeuw namen onderzoek en ontwikkeling bij Sikkens een belangrijke plaats in. Zo ontstond in 1924 het laboratorium voor ontwikkeling van nieuwe producten en kwaliteitsbewaking. Al snel werd Sikkens fabrikant van speciale lakken voor de meubelmaker branche en de auto- en vliegtuigindustrie. Deze bedrijfsonderdelen bestaan tegenwoordig nog steeds.


Sikkens Rubbol AZ historie van 1934 tot nu.Om dichter bij de klant te kunnen zijn, verhuisde Sikkens in 1939 naar Sassenheim. Het tekort aan grondstoffen na de oorlog dwong het bedrijf Sikkens tot creatieve stappen, hetgeen tot de ontwikkeling van de kunstharslakken leidde. Door een reeks fusies en bedrijfsovernames werd Sikkens in 1960 internationale marktleider. Tegenwoordig is Sikkens onderdeel van de AkzoNobel-groep en behoort daarmee tot de grootste fabrikant van verf en lak ter wereld.Sikkens verf kopen.

Wanneer je Sikkens verf wilt kopen is het belangrijk om te weten welk eindresultaat je voor ogen hebt en wat de levensduur van de Sikkens verf mag zijn. Wil je Sikkens verf kopen in Sikkens zijdeglans of juist in Sikkens hoogglans? En wil je Sikkens verf kopen in de kwaliteit 5 jaar duurzaamheid of kies je voor Sikkens verf met 10 jaar duurzaamheid? Sikkens heeft vele soorten verf met elk een ander doel. Sikkens Rubbol verf is dekkende verf dat geschikt is voor het afwerken van nieuw of bestaand buiten en binnen schilderwerk. Sikkens Rubbol verf kan worden gebruikt op bijvoorbeeld kozijnen, ramen, deuren en gevels gemaakt van hout. Sikkens Rubbol is onder te verdelen in verf op terpentinebasis en verf op waterbasis. Sikkens verf op waterbasis wordt door Sikkens op de markt gebracht onder de naam Sikkens Rubbol BL. De nieuwste Sikkens verf op waterbasis is de Sikkens Rubbol BL Rezisto verflijn. Sikkens Cetol is de transparante lakverf van Sikkens. Met het gebruik van Sikkens Cetol blijft de houtnerf zichtbaar. Sikkens Cetol is een lakverf op terpentinebasis.

Sikkens hoogglans verf op terpentinebasis is beschikbaar in de volgende verf kwaliteiten:

 • Sikkens Rubbol XD High Gloss
 • Sikkens Rubbol SB
 • Sikkens Rubbol AZ 
 • Sikkens Rubbol Finura High Gloss
 • Sikkens Rubbol Express High Gloss


Sikkens zijdeglans verf op terpentinebasis is beschikbaar in de volgende verf kwaliteiten:

 • Sikkens Rubbol Satura
 • Sikkens Rubbol Finura Satin


Sikkens halfglans verf op terpentinebasis is beschikbaar in de volgende verf kwaliteiten:

 • Sikkens Rubbol XD Semi Gloss
 • Sikkens Rubbol EPS


Sikkens Rubbol BL Ventura Satin - verf op waterbasisSikkens verf op waterbasis.

Sikkens gelooft in verf op waterbasis. Sikkens watergedragen verf is voor ons de toekomst omdat dit het milieu het minst belast. Het streven van Sikkens is een volledig watergedragen verfassortiment te ontwikkelen. en wij zijn trots hier een voortrekkersrol in te hebben.


Sikkens hoogglans verf op waterbasis is beschikbaar in de volgende verf kwaliteit:

 • Sikkens Rubbol BL Rezisto High Gloss


Sikkens zijdeglans verf op waterbasis is beschikbaar in de volgende verf kwaliteiten:

 • Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin
 • Sikkens Rubbol BL Safira
 • Sikkens Rubbol BL Satura
 • Sikkens Rubbol BL Ventura Satin


Sikkens halfglans verf op waterbasis is beschikbaar in de volgende verf kwaliteit:

 • Sikkens Rubbol BL Rezisto Semi Gloss


Sikkens halfglans verf op waterbasis is beschikbaar in de volgende verf kwaliteit:

 • Sikkens Rubbol BL Rezisto Mat


Sikkens transparante verf op terpentinebasis is beschikbaar in de volgende verf kwaliteiten:

 • Sikkens Cetol TGX Gloss hoogglans
 • Sikkens Cetol TGL Satin Plus zijdeglansSikkens Rubbol verf voor onovertroffen glansbehoud.Sikkens Rubbol XD High Gloss | Langdurige verf glans

Sikkens Rubbol verf staat voor langdurige glans. Sikkens Rubbol XD hoogglans uit de Sikkens Rubbol lijn zorgt voor het langste glansbehoud. Sikkens Rubbol XD High Gloss heeft door de unieke bindmiddel-combinatie een zeer lange levensduur. Sikkens Rubbol XD High Gloss beschermt uitstekend tegen alle weersinvloeden. Sikkens Rubbol XD High Gloss is sinds 2007 op de markt, tegenwoordig bestaat er naast de Sikkens Rubbol XD hoogglans ook de verf variant Sikkens Rubbol XD halfglans, namelijk de Sikkens Rubbol XD Semi Gloss.


Sikkens Biobased verfsysteem in lakken.

Sikkens Biobased verfsysteem

Biobased verf is gebaseerd op herwinbare grondstoffen met behoud van kwaliteit en is duurzaam in onderhoud. Zo worden er minder fossiele grondstoffen gebruikt en wordt er bij gedragen aan een circulaire economie. Sikkens is hiervoor TÜV gecertificeerd, wat staat voor het bevorderen van veiligheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en leefomgeving. Sikkens Rubbol XD High Gloss is een verf gebaseerd op herwinbare grondstoffen, dus Sikkens Rubbol XD High Gloss is een Biobased OK product!Sikkens Muurverf kopen.

Sikkens Muurverf is muurverf geschikt voor het schilderen van binnen- en buitenmuren. Met de komst van de nieuwe Sikkens Alpha Rezisto Muurverf lijn maakt het de keuze voor Sikkens Muurverf eenvoudig. Sikkens Alpha Rezisto Muurverf is hoogwaardige muurverf.

Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean is ontwikkeld op basis van de krachtige Stain Shield Technology. Deze unieke technologie zorgt ervoor dat vuil, vet, vloeistoffen en vlekken niet kunnen binnendringen in de verflaag. Hierdoor zijn muren gemakkelijk schoon te maken en blijven ze langer mooi. 

Sikkens Alpha Rezisto Anti Marks is ontwikkeld op basis van de krachtige Scuff Shield Technology. Dankzij deze unieke technologie is de verflaag op microscopisch niveau gladder dan normale muurverven. Dit zorgt ervoor dat de verf minder gevoelig is voor de impact van plastic en rubber materialen.

Sikkens EU Ecolabel milieukeurmerkSikkens Muurverf met hoog rendement.

Alle soorten Sikkens muurverf hebben een hoog rendement. De Sikkens muurverf, Sikkens Alphacryl Pure Mat SF heeft een extreem hoog rendement van 10-12 M2/L. Hoog rendement muurverf en goede dekking van de Sikkens muurverf zorgen ervoor dat je minder muurverf nodig hebt. Wanneer je minder muurverf nodig hebt, zal je ook minder grondstoffen nodig hebben en afvalresten produceren. Meerdere Sikkens muurverven hebben het EU Ecolabel. EU Ecolabel is hét Europese milieukeurmerk om duurzamere productie en consumptie te stimuleren. De kwaliteiten Sikkens Muurverf, Sikkens Alpha Rezisto Mat, Sikkens Alphacryl Pure Mat SF, Sikkens Alphatex en Sikkens Alpha Pure Primer SF hebben het milieukeurmerk EU Ecolabel. 

BREEAM is dé duurzaamheids-certificering. Het certificaat BREEAM zit op alle Sikkens verfproducten van het binnen assortiment. 


Sikkens Verf is A+ Luchtkwaliteit.

Sikkens Verf - A+ label binnenlucht kwaliteitSikkens verf is verf met de laagst schadelijke emissie, waardoor de binnenlucht kwaliteit in de huizen en kantoren niet verslechterd door de verf. Veel soorten Sikkens verf zijn al gelabeld met een A+ op Indoor Air Quality. Sikkens verfproducten met dit keurmerk zijn bijvoorbeeld, Sikkens Alpha Rezisto Mat, Sikkens Alphacryl Pure Mat SF, Sikkens Rubbol BL Rezisto, Sikkens Rubbol BL Satura en Sikkens Wapex 660.
Sikkens verf kleuren.

Wij kunnen alle Sikkens verf in meer dan 40.000 kleuren mengen. Dit zijn kleuren uit de bekende kleurenwaaiers van Sikkens zoals de Sikkens 4041 Color Concept en Sikkens 5051 Color Concept. 

Ook kleuren uit andere bekende Sikkens kleurenwaaiers kunnen wij in Sikkens verf mengen. Andere bekende Sikkens kleurenwaaiers zijn Sikkens Authentieke Kleuren, Sikkens RIJKS Kleuren, Sikkens ACC naar RAL, Sikkens Kleurselectie Grijzen, Sikkens Kleurselectie Witten en Sikkens Van Gogh Collectie. 

Niet alleen kunnen wij Sikkens kleuren in Sikkens verf mengen, maar wij kunnen ook kleuren mengen uit andere bekende kleurenwaaiers in Sikkens verf. Andere bekende kleurenwaaiers zijn bijvoorbeeld de RAL kleurencollectie, Flexa Ambiance a la Carte, Flexa Colors, Flexa Creations, Boonstoppel, Brink Molijn, NCS en nog veel meer kleurencollecties.

Wij kunnen alle beschikbare verfkleuren mengen in elk verfproduct en elk verfmerk die wij verkopen, zolang het technisch haalbaar is. Wij werken uitsluitend met professionele, door de fabrikant goed gekeurde verfmengmachines. 

Heb je een vraag over een verfkleur of verfproduct? Neem dan gerust contact met ons op! Dit kan via het contactformulier, via email of uiteraard telefonisch.


Online Sikkens Specialist.Certificaat Online Sikkens Specialist - verfdiscounter.com

Bij ons ben je verzekerd van altijd het juiste Sikkens product en de juiste Sikkens kleur. Omdat Sikkens verf kwalitatief hoogwaardige verf is werkt Sikkens samen met webwinkels die professioneel en klantgericht te werk gaan. Sinds 21 maart 2018 zijn wij door Sikkens gecertificeerd als Online Sikkens Specialist. 


Artikelen: 112 van 90