Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin 1L Wit

Mooi schilderwerk met Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin! ✓Extreem krasvast ✓Niet vergelend

239   – Spaarpunten
  • €59.99
Adviesprijs: €95.99, korting €36.00
  • 38% korting
Aantal:  

Met Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin blijft het schilderwerk lang mooi. 

Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin is extreem kras- en stootvast. Hierdoor is Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin zeer geschikt om toe te passen in ruimtes en op oppervlakken met een hoge belasting. Naast de langdurige bescherming heeft Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin prettige verwerkingseigenschappen, zoals een uitstekende vloei en een lange open tijd. De combinatie van deze kenmerken zorgt ervoor dat het schilderwerk lang mooi blijft.

Extreme bescherming met Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin door unieke Crosslinking technologie.

Behalve Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin, zijn veel andere watergedragen producten op basis van traditionele acrylaten. Wanneer een geschilderd oppervlak veelvuldig in contact komt met huidvet ontstaat een weke verflaag waar gemakkelijk vuil aan hecht. Dit komt veel voor bij trapleuningen en de oppervlakte rondom slotplaten van deuren. Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin is geproduceerd door middel van de unieke Crosslinking technologie. Door de unieke Crosslinking technologie ontstaat een extra vernetting in het product. De vernetting biedt weerstand aan de invloeden van huidvet.

Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin is verkrijgbaar in een volledig systeem.

Sikkens Rubbol BL Rezisto is verkrijgbaar in 4 glansgraden: High Gloss, Semi-Gloss, Satin en Mat. Daarnaast is er ook een primer beschikbaar, namelijk Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer. Hierdoor is Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin uitstekend in een volledig systeem te adviseren. Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin is verkrijgbaar in verpakkingen van 0,5 liter, 1 liter en 2,5 liter. Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin is verkrijgbaar in wit en vrijwel alle kleuren uit het Sikkens 5051 Color Concept, de RAL kleurcollectie en de Sikkens Kleurselectiewaaier.

Toepassing van Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin.

Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin is geschikt voor binnenafwerking van hout, harde kunststof, beton, pleisterwerk e.d., na voorbehandeling met Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer of Sikkens Rubbol BL Primer. Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin is ook toepasbaar op gereinigde en geschuurde alkydhars- en watergedragen verflagen. Op metalen ondergronden eerst een geschikte primer aanbrengen. Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin is ideaal voor onderhoud-, renovatie- en nieuwbouw toepassing.

Belangrijkste eigenschappen van Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin:

  • Extreem kras- en slijtvast
  • Huidvetresistente zijdeglanslak
  • Snelle droging en doorharding
  • Uitstekende vloeiing
  • Geurarm


Technische eigenschappen van Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin:

Glansgraad: Zijdeglans, ca. 25 GU/60° (ISO 2813).

Vergelingsweerstand: Niet vergelend.  

Verwerkingscondities: Verwerkingstemperatuur: 5-30°C. Relatieve luchtvochtigheid: maximaal 85%.

Verwerkingsmethoden: Met kwast en roller.

Theoretisch rendement: 10-12 m2 /liter. Het praktisch rendement is sterk afhankelijk van de applicatiemethode en de aard van de te behandelen ondergrond.

Droging bij 20°C en 65% RV: Open tijd: 4-5 min. Stofdroog: na 1-2 uur. Kleefvrij: na 2 uur. Overschilderbaar: na ca. 6 uur. Op één dag zijn meerdere lagen aan te brengen.

Reiniging gereedschap: Met water.

Verdunning: Het product is gebruiksklaar en hoeft niet verdund te worden. Goed roeren voor gebruik. 

Recensies van klanten
Gemiddelde beoordeling:
  2
Score: 5.00 (Beoordelingen: 2)
Evaluatie van de beoordeling (2)
5
 
2klanten
4
 
 
0klanten
3
 
 
0klanten
2
 
 
0klanten
1
 
 
0klanten
 
Je moet ingelogd zijn om een recensie te schrijven.
Er zijn nog geen recensies. Wees de eerste met een recensie.

Klanten die dit product kochten, kochten ook:

Klanten die dit product bekeken, kochten ook: