Sikkens Rubbol XD High Gloss 2,5 Liter

Sikkens Rubbol XD High Gloss 2,5 Liter - Extreem Duurzame Hoogglanslak. Sikkens Rubbol XD High Gloss beschermd jouw buitenschilderwerk tot wel 10 jaar!

  3
Score: 5.00 (Beoordelingen: 3)
1
 • €166.20
 • Adviesprijs: €280.99, korting €114.79
  • ACTIE -41%
Aantal:  
 • Verf speciaal op kleur gemengd

  Dit product kan niet worden geretourneerd.

Sikkens Rubbol XD High Gloss: Duurzame Hoogglanslak voor Buiten

Sikkens Rubbol XD High Gloss is een extreem beschermende en duurzame hoogglanslak voor gebruik buitenshuis. Sikkens Rubbol XD High Gloss is dankzij de unieke combinatie van bindmiddelen dé standaard als het gaat om duurzaamheid voor buiten. Met bewezen bescherming tegen UV-straling en weersinvloeden gedurende 10 jaar, kan je langer genieten van jouw prachtig geschilderde oppervlakken. Bovendien kan Sikkens Rubbol XD High Gloss worden aangebracht bij temperaturen variërend van 0 ˚C tot 30 ˚C, wat het zeer veelzijdig maakt.

Sikkens Rubbol XD High Gloss: duurzame bescherming voor al je schilderwerk

Wil je je schilderwerk een langdurige en hoogglanzende afwerking geven? Dan is Sikkens Rubbol XD High Gloss dé oplossing voor jou. Met zijn uitstekende duurzaamheid en bescherming, is dit verfproduct de ideale keuze voor alle buitentoepassingen. Op deze pagina zullen we dieper ingaan op de eigenschappen van Sikkens Rubbol XD High Gloss en ontdekken waarom het zo'n geweldige keuze is voor al je schilderbehoeften.

De voordelen van Sikkens Rubbol XD High Gloss

Langdurige bescherming

Sikkens Rubbol XD High Gloss biedt een langdurige bescherming tegen allerlei weersomstandigheden. Of het nu regent, hagelt of de zon fel schijnt, deze verf blijft zijn glans behouden en beschermt je oppervlakken tegen vocht, UV-straling en andere externe factoren. Hierdoor heb je langer plezier van je schilderwerk en hoef je minder vaak opnieuw te verven.

Hoogglanzende afwerking

Met zijn hoge glansniveau geeft Sikkens Rubbol XD High Gloss een prachtige afwerking aan je oppervlakken. Of je nu kiest voor een klassieke, moderne of eigentijdse uitstraling, deze hoogglans verf zorgt ervoor dat je schilderwerk er stijlvol uitziet. Het reflecteert het licht mooi en creëert een luxe uitstraling die je schilderwerk naar een hoger niveau tilt.

Uitstekende dekking en vloei

Een van de belangrijkste kenmerken van Sikkens Rubbol XD High Gloss is de uitstekende dekking en vloei. De hoogglans verf heeft een goede viscositeit, wat zorgt voor een gelijkmatige en strakke afwerking. Het hecht zich goed aan verschillende ondergronden en zorgt ervoor dat kleine oneffenheden worden gladgestreken. Hierdoor krijg je een perfect resultaat zonder strepen of andere ongewenste effecten.

Toepassingen van Sikkens Rubbol XD High Gloss

Buitentoepassingen

Buitenshuis komt Sikkens Rubbol XD High Gloss volledig tot zijn recht. Het kan worden gebruikt op houten gevels, ramen, deuren, balkons en andere buitenoppervlakken. Dankzij zijn weerbestendige eigenschappen blijft de hoogglans verf langdurig mooi en beschermt hij je externe oppervlakken tegen schade door regen, wind, zon en andere weersomstandigheden. Hierdoor hoef je minder vaak te schilderen en bespaar je op onderhoudskosten.

Uniek Bindmiddel voor duurzaamheid en glans

Sikkens Rubbol XD High Gloss bevat een uniek bindmiddel dat zorgt voor optimale glans- en kleurbehoud. Dit bindmiddel is ontwikkeld op basis van de StAR-technologie, oftewel STyreen reinforced Alkyd Resin. De StAR-technologie is een gepatenteerde technologie van AkzoNobel die ervoor zorgt dat overschilderen minder vaak nodig is. Dit leidt tot besparingen op lange termijn in onderhoudskosten. Daarnaast zorgt dit bindmiddel voor een extra beschermende laag op het oppervlak.

Verpakkingsopties voor elke behoefte

Sikkens Rubbol XD High Gloss is verkrijgbaar in verpakkingen van 0,5 liter, 1 liter en 2,5 liter, in wit en vrijwel alle kleuren uit het Sikkens 5051 Color Concept, de RAL kleurcollectie en de Sikkens Kleurselectiewaaier. Daarnaast is er ook een Semi-Gloss (halfglans) variant beschikbaar.

Belangrijkste eigenschappen voor een langdurig resultaat

 • Extreem hoge buitenduurzaamheid om lang te genieten van uw oppervlakken
 • Optimaal glans- en kleurbehoud voor een esthetisch resultaat
 • Geschikt voor 4-seizoensonderhoud, waardoor u het hele jaar door kunt schilderen
 • Gemakkelijk verwerkbaar voor een soepele applicatie
 • Biobased voor een milieuvriendelijke keuze


Toepassing: veelzijdigheid in schilderwerk

Sikkens Rubbol XD High Gloss kan worden gebruikt voor het aflakken van hout, metaal en diverse kunststoffen, mits deze volgens de voorschriften zijn voorbehandeld. Deze hoogglans verf van Sikkens is bijzonder geschikt voor gebruik in onderhoudssystemen voor buitenschilderwerk dankzij de extreem lange levensduur. Let op dat een kwalitatief goede ondergrond essentieel is voor het verkrijgen van de beste resultaten.

Conclusie

Sikkens Rubbol XD High Gloss is de perfecte keuze als je op zoek bent naar duurzame bescherming en een hoogglanzende afwerking voor alle buitentoepassingen. Met zijn uitstekende dekking, vloei en weerbestendigheid zorgt deze Sikkens verf voor een langdurige en stijlvolle afwerking van je oppervlakken. Niet alleen geeft het je schilderwerk een prachtige uitstraling, maar het beschermt het ook tegen schade, waardoor je langer kunt genieten van je investering. Met Sikkens Rubbol XD High Gloss kies je voor hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid, zodat jouw schilderwerk beschermd blijft en er prachtig uitziet, jaar na jaar.

Technische eigenschappen

 • Glansgraad: Hoogglans, met een waarde van >80 GU/20° (ISO 2813), 85 GU/60°
 • Vergelingsweerstand: Bij weinig daglicht kan het product in wit en lichte kleuren enige vergeling vertonen.
 • Buitenduurzaamheid: Uitstekend. Onder normale omstandigheden is een onderhoudscyclus van 8-10 jaar mogelijk. De duurzaamheid is afhankelijk van factoren zoals de ondergrond, constructiekwaliteit, beglazing en binnen- en buitenschilderwerk.
 • Verwerkingscondities: Het product kan worden verwerkt bij temperaturen tussen 0-30°C en met een relatieve luchtvochtigheid tot maximaal 85%.
 • Verwerkingsmethoden: Het product kan worden aangebracht met een kwast of roller.
 • Theoretisch rendement: Het theoretisch rendement is 14-16 m2 per liter, gebaseerd op de aanbevolen laagdikte. Het praktisch rendement kan variëren afhankelijk van de applicatiemethode, de ondergrondkwaliteit en de vorm van het object.
 • Droogtijd bij 23°C en 65% R.V.: Stofdroog na ongeveer 2 uur, kleefvrij na ongeveer 4 uur en overschilderbaar na ongeveer 18 uur.
 • Droogtijd bij 5°C en 85% R.V.: Stofdroog na ongeveer 4,5 uur, kleefvrij na ongeveer 8 uur en overschilderbaar na ongeveer 18 uur.
 • Reiniging gereedschap: Het gereedschap kan worden schoongemaakt met terpentine.
 • Verdunning: Het product is kant-en-klaar en hoeft niet te worden verdund. Voor gebruik dien je het product goed te roeren.
Recensies van klanten
Gemiddelde beoordeling:
  3
Score: 5.00 (Beoordelingen: 3)
Evaluatie van de beoordeling (3)
5
 
3klanten
4
 
 
0klanten
3
 
 
0klanten
2
 
 
0klanten
1
 
 
0klanten
 
Je moet ingelogd zijn om een recensie te schrijven.
 • 27/07/2021, 13:03:30
  UIteraard net zo'n goede verf als de 1 liter uitvoering maar dan nóg voordeliger. En in de aanbieding nog met een pot primer extra gratis erbij. Waar vind je dat?

Deze verf wordt speciaal voor u in de door uw gekozen kleur gemengd. Daardoor kan deze op kleur gemengde verf niet worden geretourneerd.

Kleuren met een kleurnaam of kleurnummer anders dan standaard wit (100% wit) of transparant vallen onder op kleur gemengde verf. Dit geldt ook voor lichte kleuren zoals bijvoorbeeld ral 9010 en ral 9016.

Verf in standaard wit (100% wit) of transparant, is verf zonder toegevoegde kleurpigmenten. Deze verf mag wel worden geretourneerd.

Zie ook: Algemene Voorwaarden.

Klanten die dit product kochten, kochten ook:

Klanten die dit product bekeken, kochten ook: