Verfijn Bielzenzwart 0,75L

Verfijn® Bielzenzwart is een ideaal zwart beschermingsmiddel voor bielzen die direct met grond of water in aanraking zijn.

  4
Score: 5.00 (Beoordelingen: 4)
48   – Spaarpunten
  • €12.10
Adviesprijs: €16.70, korting €4.60
  • 28% korting
Aantal:  

Verfijn® Bielzenzwart is een ideaal zwart beschermingsmiddel voor bielzen in en om de tuin. Verfijn® Bielzenzwart is gemaakt op basis van bitumen, dus vrij van teer. Verfijn® Bielzenzwart brand niet op de huid of planten. Verfijn® Bielzenzwart is bijzonder bestand tegen water, alkali en zuur. Verfijn® Bielzenzwart kan over met carbolineum behandelde oppervlakte worden aangebracht. Verfijn® Bielzenzwart is toepasbaar voor buiten. Daardoor is Verfijn® Bielzenzwart ook uitstekend geschikt voor de bescherming van beton, zoals silo’s e.d. Verfijn® Bielzenzwart is minder geschikt voor objecten onder het maaiveld. Voor objecten die onder het maaiveld komen bevelen wij Verfijn® Zwarte Teer aan. Verfijn® Bielzenzwart is verkrijgbaar in 0,75 liter en 2,5 liter verpakking.

Voorbewerking

De ondergrond dient droog en vetvrij te zijn. Eerst reinigen met water en ammonia. Goed laten drogen en ondergrond licht schuren. Vochtigheid ondergrond maximaal 15%.

Verdunning

Gebruiksklaar product, voor en tijdens gebruik goed doorroeren zodat eventueel uitgezakte pigmentdeeltjes weer gelijkmatig verdeeld worden.

Aanbrengen

In dunne lagen met kwast, bokkenpoot of roller. Minder geschikt voor oppervlakte waarop gezeten kan worden. Doordat Verfijn® Bielzenzwart bitumen bevat, is dit niet overschilderbaar met andere verf.

Droogtijd

Bij 20°C en 65% relatieve luchtvochtigheid, stofdroog na ca. 4-6 uur. De eventuele tweede laag na 24 uur aanbrengen. Niet verwerken bij regen, mist en een temperatuur lager dan 5°C.

Rendement

10-12 m² per liter, sterk afhankelijk van de structuur van het te behandelen oppervlak.

Reinigen van kwasten

Het beste kunt u wegwerpkwasten gebruiken.

    • UPC/ISBN
      8711418322326
  • Merk
    Verfijn®
Recensies van klanten
Gemiddelde beoordeling:
  4
Score: 5.00 (Beoordelingen: 4)
Evaluatie van de beoordeling (4)
5
 
4klanten
4
 
 
0klanten
3
 
 
0klanten
2
 
 
0klanten
1
 
 
0klanten
 
Je moet ingelogd zijn om een recensie te schrijven.
Er zijn nog geen recensies. Wees de eerste met een recensie.

Klanten die dit product kochten, kochten ook:

Klanten die dit product bekeken, kochten ook: