Verfijn®

Verfijn is dé specialist in beits en olie.

Verfijn staat voor hoogwaardige, duurzame beits en olie. Milieuvriendelijke producten voor het beschermen en verfraaien van jouw buitenruimte. Verfijn is dé specialist in het onderhoud van tuinhout en tuinobjecten.

Bij Verfijn begrijpen ze dat jouw tuin een verlengstuk is van je leefruimte en dat het belangrijk is om deze te koesteren en te beschermen. Het Verfijn team van ervaren professionals is gepassioneerd over het leveren van oplossingen op maat voor al jouw tuinhout en tuinobjecten, van schuttingen en pergola’s tot tuinmeubilair en speeltoestellen. Verfijn, voor hout dat mooi moet zijn.

Ontdek het verschil dat Verfijn kan maken en laat jouw buitenruimte stralen als nooit tevoren.


Verfijn verf assortiment. Verfijn voor het onderhouden van tuinhout, tuinmeubels en tuinobjecten.

Het Verfijn verf assortiment bestaat uit een uitgebreide selectie van beitsen, oliën, verven en reinigingsproducten, die speciaal zijn ontwikkeld om jouw hout en tuinobjecten te verfraaien en te beschermen. Verfijn besteed veel aandacht aan productontwikkeling, om ervoor te zorgen dat de Verfijn verfproducten voldoen aan de hoogste kwaliteits- en duurzaamheidsnormen. 

De Verfijn verf lijn is onder te verdelen in Verfijn® Tuinbeits in dekkend en transparant, Verfijn® Douglasbeits, Verfijn® Steigerhoutbeits, Verfijn® Bitumenverf, Verfijn® Teer en Verfijn® Olie. Een zeer goed reinigingsproduct van Verfijn is Verfijn® Groene aanslag verwijderaar.

Verfijn bedrijfsfilosofie.

Verfijn is toegewijd aan het minimaliseren van onze ecologische voetafdruk en het aanbieden van milieuvriendelijke oplossingen. Het Verfijn assortiment bevat producten op waterbasis, met weinig of geen oplosmiddelen. Duurzaamheid en milieubewustzijn staan centraal in de bedrijfsfilosofie van Verfijn.


Artikelen: 112 van 46