Hermadix Tuindecoratiebeits

Artikelen: 112 van 16

Hermadix Tuindecoratiebeits kopen

Hermadix Tuindecoratiebeits is speciaal ontwikkeld voor nieuw en oud geïmpregneerd tuinhout en steigerhout! Hermadix Tuindecoratiebeits kan worden gebruikt op bijvoorbeeld schuttingen, speeltoestellen, borders, pergola’s en geïmpregneerde blokhutten. Geïmpregneerd hout is één van de meest gebruikte houtsoorten in en rondom de tuin. Nieuw geïmpregneerd tuinhout heeft een fabrieksmatige behandeling ondergaan. De speciale samenstelling van Hermadix Tuindecoratiebeits is naadloos afgestemd op deze behandeling. Hierdoor kan je met Hermadix Tuindecoratiebeits jouw tuinhout makkelijk en snel beitsen. 

Hermadix Tuindecoratiebeits droging

Hermadix Tuindecoratiebeits is ontwikkeld op basis van natuurlijke oliën met pigment. Het pigment zit in Hermadix Tuindecoratiebeits om tegen UV te beschermen. Hermadix Tuindecoratiebeits is een snel verwerkbaar product. In een goede 10 minuten ben je klaar met het schilderen van een schuttingdeel. Hermadix Tuindecoratiebeits is makkelijk te verwerken en sneldrogend. Hermadix Tuindecoratiebeits is een mens- en milieuvriendelijk product dat vervuiling en vergrijzing tegengaat. Hermadix Tuindecoratiebeits heeft geen nare verflucht! 

Hermadix Tuindecoratiebeits kleuren

Hermadix Tuindecoratiebeits is verkrijgbaar in eigentijdse transparante kleuren en dekkende kleuren! Door Hermadix Tuindecoratiebeits kleuren te gebruiken creëer je je eigen sfeer in de tuin. Hermadix Tuindecoratiebeits transparante kleuren geven een natuurlijke uitstraling waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. De dekkende kleuren van Hermadix Tuindecoratiebeits geven jou nog meer mogelijkheden jouw tuin aan je eigen sfeer aan te passen.

Hermadix Tuindecoratiebeits toepassing

Hermadix Tuindecoratiebeits kan worden opgebracht met een platte kwast. Het beste is om Hermadix Tuindecoratiebeits 2 maal op te brengen om een mooi resultaat te krijgen en een duurzame bescherming. Hermadix Tuindecoratiebeits is snel droog. Wanneer je Hermadix Tuindecoratiebeits op nieuw geïmpregneerd tuinhout gebruikt hoef je van tevoren niet te schuren. Ook bij onderhoudslagen hoeft niet geschuurd te worden. Dat is nog eens een bijkomend voordeel van Hermadix Tuindecoratiebeits.


Bestsellers