Finess Lakverf - Mengverf

Finess lakverf is een duurzame lakverf op basis van alkydhars en is daardoor ideaal voor buiten. Finess lakverf is extra weerbestendig, heeft een hoge dekkracht, blijft lang glanzen en vloeit uitstekend. Finess lakverf is geschikt voor hout, voorbehandeld metaal en harde kunststof. Finess lakverf heeft een buitenduurzaamheid tot wel 8 jaar en is verkrijgbaar in hoogglans en zijdeglans.

De kleuren van Finess lakverf. Finess lakverf producten zijn verkrijgbaar in een groot aantal Finess kant en klaar kleuren. Vanzelfsprekend kan elke kleur ook worden gemaakt in Finess Mengverf via de Finess verfmengmachine. In de database zitten meer dan 40.000 kleuren van alle bekende verfmerken, ook kleuren van Ral en NCS!

Finess is het verfmerk voor de kritische, prijsbewuste gebruiker. Finess heeft een uitgebreid assortiment van lakverf, muurverf, blanke lak, beits en andere speciale verfproducten met uitstekende verwerkingseigenschappen voor een zeer scherpe prijs. Voor praktisch alle toepassingen heeft Finess het juiste product!

Bestsellers