Finess Verf - Mengverf 10.000+ Verf Kleuren

Finess Verf heeft een hoge duurzaamheid.

Finess Verf is een duurzame lakverf op basis van alkydhars en is daardoor ideaal voor buiten. Finess Finess-zijdeglanslak-2,5L-tp.jpg Finess-hoogglanslak-2-5L-tp.jpgVerf is extra weerbestendig, heeft een hoge dekkracht, blijft lang glanzen en vloeit uitstekend. Finess Verf is geschikt voor hout, voorbehandeld metaal en harde kunststof. Finess Verf heeft een buitenduurzaamheid tot wel 8 jaar en is verkrijgbaar in hoogglans en zijdeglans.

De kleuren van Finess Verf.

Finess Verf producten zijn verkrijgbaar in een groot aantal Finess verfkleuren. Vanzelfsprekend kan elke kleur worden gemaakt in Finess Mengverf via de Finess Verf verfmengmachine. In de database zitten meer dan 40.000 verfkleuren van alle bekende verfmerken, ook kleuren van Ral en NCS!

Finess Verf voor alle verf toepassingen.

Finess Verf is het verfmerk voor de kritische, prijsbewuste gebruiker. Finess Verf heeft een uitgebreid assortiment verf bestaande uit lakverf, muurverf, blanke lak, beits en andere speciale verfproducten met uitstekende verwerkingseigenschappen voor een zeer scherpe prijs. Voor praktisch alle toepassingen heeft Finess Verf het juiste product!

Bestsellers