Caparol Capadin 12,5L

Caparol Capadin is een veelzijdige, zeer goed dekkende, afwasbare matte muurverf voor binnen. Caparol Capadin muurverf is ook verspuitbaar.

  2
Score: 5.00 (Beoordelingen: 2)
1
319   – Spaarpunten
 • €79.95
 • Adviesprijs: €133.25, korting €53.30
  • ACTIE -40%
 • Wit
  RAL 9010
  RAL 9016
  Selecteer kleur: niet geselecteerd
Aantal:  
 • Verf speciaal op kleur gemengd

  Dit product kan niet worden geretourneerd.

Caparol Capadin muurverf zorgt met zijn uitzonderlijke dekking en matte afwerking voor een ongeëvenaarde pracht in elke kamer.

Caparol Capadin is de veelzijdige muurverf die de mogelijkheid biedt om je binnenruimtes op een makkelijke manier te transformeren.

Maar dat is nog niet alles! Deze buitengewone muurverf van Caparol kan worden verdund met water, waardoor het gemakkelijk aan te brengen is. Bovendien heeft Caparol Capadin een licht vullende eigenschap, waardoor oneffenheden moeiteloos worden verstopt. En alsof dat nog niet genoeg is, dankzij de afwasbaarheid (Klasse 3) van deze Caparol muurverf kun je met een gerust hart vlekken verwijderen zonder dat dit ten koste gaat van de prachtige uitstraling.

Wat deze muurverf van Caparol echt fantastisch maakt, is zijn vlotte verwerkbaarheid en minimale aanzet. Hierdoor kun je moeiteloos grote oppervlakken bedekken zonder je zorgen te maken over ongewenste sporen.

Of het nu gaat om muren of plafonds, Caparol Capadin past perfect op verschillende ondergronden zoals beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en (glasvezel)behang. Het maakt niet uit waar je deze muurverf toepast, Caparol Capadin zal altijd de show stelen met zijn veelzijdigheid en superieure resultaten.

En laten we het rendement niet vergeten! Met een indrukwekkend bereik van 6-7 m2 per liter, afhankelijk van kleurdekking, de aard van de ondergrond en applicatie, bespaar je niet alleen geld, maar ook tijd en moeite. Samengevat biedt Caparol Capadin alles wat je nodig hebt voor een naadloze transformatie van je binnenmuren.

Belangrijkste eigenschappen van Caparol Capadin:

 • met water verdunbaar, milieuvriendelijk
 • bevat geen oplosmiddelen, reukarm
 • minimale emissie
 • waterdampdoorlatend
 • gemakkelijke verwerking


Materiaalbasis: Kunststofdispersie.

Verpakking: 12,5 liter

Kleur: Wit, RAL 9010, RAL 9016


Technische eigenschappen van Caparol Capadin:

Glansgraad: Mat - G4 (conform DIN EN 13 300)

Afwasbaarheid: Goed afwasbaar - Klasse 3

Dekking: Hoogdekkend - Klasse 2

Verbruik: Ca. 150 tot 160 ml/m2 per laag op een gladde ondergrond. Op ruwe oppervlakken beduidend meer. Nauwkeurig verbruik vaststellen door een proef op het object.

Verwerkingsmethode: Aanbrengen met kwast, roller of airless-spuitapparatuur.

Verwerkingsomstandigheden: Minimaal 5 °C voor ondergrond en omgeving.

Droogtijd: Bij 20 °C en 65 % relatieve luchtvochtigheid na 4 tot 6 uur oppervlakkig droog en over te schilderen. Volledig droog en te belasten na ca. 3 dagen. Lagere temperaturen en hogere luchtvochtigheid verlengen de droogtijd.

Reinigen gereedschap: Gereedschap na gebruik met water reinigen.

Opslag: Koel maar vorstvrij opslaan.


Airless spuitapparatuur:


 Verdunnen

max. 5 % met water

 Airless spuitapparatuur

 Spuitdruk

150 - 180 bar

 Spuithoek

50°

 Nozzlegrootte in Inch

0,021" - 0,025"

 Filter spuitpistool

ca. 0,31 mm

 Spuit-rolsysteem voor binnen

 Spuitdruk

80 - 120 bar

 Filter spuitpistool

ca. 0,31 mm


 
 Apparatuur na gebruik schoonmaken met water.

Recensies van klanten
Gemiddelde beoordeling:
  2
Score: 5.00 (Beoordelingen: 2)
Evaluatie van de beoordeling (2)
5
 
2klanten
4
 
 
0klanten
3
 
 
0klanten
2
 
 
0klanten
1
 
 
0klanten
 
Je moet ingelogd zijn om een recensie te schrijven.
 • 01/07/2024, 18:42:30
  Deze muurverf van Caparol gebruik ik al jaren, Deze Caparol Capadin muurverf vind ik qua dekking en schrobvastheid zeker zo goed (dan wel beter) als bijvoorbeeld een muurverf van Sikkens of Sigma.
  • UPC/ISBN
   4002381090829
 • Merk
  Caparol
 • Selecteer kleur
  Wit, RAL 9010, RAL 9016

Deze verf wordt speciaal voor u in de door uw gekozen kleur gemengd. Daardoor kan deze op kleur gemengde verf niet worden geretourneerd.

Kleuren met een kleurnaam of kleurnummer anders dan standaard wit (100% wit) of transparant vallen onder op kleur gemengde verf. Dit geldt ook voor lichte kleuren zoals bijvoorbeeld ral 9010 en ral 9016.

Verf in standaard wit (100% wit) of transparant, is verf zonder toegevoegde kleurpigmenten. Deze verf mag wel worden geretourneerd.

Zie ook: Algemene Voorwaarden.

Soortgelijke producten

Klanten die dit product bekeken, kochten ook: