Flexa Kleur van het Jaar 2019 | Spiced Honey

Flexa Kleur van het Jaar 2019 | Spiced Honey

Artikelen: 112 van 36

Flexa Kleur van het Jaar 2019: Spiced Honey. 

Flexa Spiced Honey, een honingwarme kleur, door Flexa uitgeroepen tot kleur van het jaar 2019. Flexa Spiced Honey heeft een ondertoon van amber en is goed te combineren met andere kleuren. Flexa Kleur van het Jaar 2019 is een vriendelijke kleur die je een goed gevoel bezorgt en tegelijk ook een kleur die je oppept en energie geeft. De kleur Flexa Spiced Honey straalt optimisme uit.

Onderzoek wijst uit dat mensen overal ter wereld nieuwe energie, optimisme en zingeving ervaren. Dit vertaalt zich in het interieur naar een ruimte waar we kunnen denken, dromen, liefhebben en handelen. Een ruimte waar alles mogelijk is, oftewel ‘Let the light in’. 

In totaal zijn er voor 2019 vier Flexa kleurenpaletten: Think, Dream, Love en Act. De Flexa Kleur van het Jaar 2019 Spiced Honey en de vier bijbehorende Flexa kleurenpaletten zijn overal toepasbaar: van woonkamer tot keuken, van studeer- tot kinderkamer en in elke stijl denkbaar. 

De kleur Flexa Spiced Honey is officieel gelanceerd op 4 september 2018.

Wij hebben hieronder alvast een mooie selectie uit onze top verfproducten gemaakt. Kies hieronder een verfproduct in jouw favoriete kleur Spiced Honey. Staat je verfproduct hier niet bij maar wil je wel jouw favoriete kleur Spiced Honey in een ander verfproduct? Geen probleem! Wij kunnen alle beschikbare verfkleuren mengen in elk verfproduct en elk verfmerk die wij verkopen, zolang het technisch haalbaar is. Heb je een vraag over een verfkleur of verfproduct? Neem dan gerust contact met ons op! Dit kan via het contactformulier, via email of uiteraard telefonisch.

Bestsellers