Flexa Kleur van het Jaar 2020 | Tranquil Dawn

Flexa Kleur van het Jaar 2020 | Tranquil Dawn

Artikelen: 112 van 42

Flexa Kleur van het Jaar 2020: Tranquil Dawn.

De Flexa Kleur van het Jaar 2020 is Tranquil Dawn, het bijzondere van deze nieuwe kleur van het jaar 2020 is dat de kleur Flexa Tranquil Dawn subtiel verandert van kleur wanneer deze wordt gebruikt met verschillende kleurpaletten. De Flexa kleur van het jaar is voor de 17e keer door Flexa bekend gemaakt.

In 2020 gaat er een nieuw decennium van start. Een nieuw begin. Onze wereld wordt steeds hectischer en digitaler. We voelen een drang naar bezinning en hartelijkheid. De kleurexperts van Flexa hebben zich daarom laten inspireren door de kleuren van het ochtendlicht en als verwijzing naar een rustige dageraad de nieuwe kleur Flexa Tranquil Dawn ontwikkeld.

Deze veelzijdige Flexa Kleur van het Jaar 2020 lijkt te veranderen op basis van de tinten waar deze mee wordt gebruikt. Het effect van de kleur Flexa Tranquil Dawn is heel anders binnen warme, neutrale, zachte of felle kleurenpaletten. Flexa Tranquil Dawn ligt net als de vluchtige ochtendlucht in het midden tussen groen, blauw en grijs. De perfecte kleurtrend voor 2020. Vanuit deze Flexa Kleur van het Jaar 2020 heeft Flexa vervolgens vier prachtige paletten gecreëerd met een sfeer en stijl die iedereen zullen aanspreken. Deze 4 Flexa kleurenpaletten zijn Care, Play, Meaning en Creativity. 

De kleur Flexa Tranquil Dawn is officieel gelanceerd op 10 september 2019.

Wij hebben hieronder alvast een mooie selectie uit onze top verfproducten gemaakt. Kies hieronder een verfproduct in jouw favoriete kleur Tranquil Dawn. Staat je verfproduct hier niet bij maar wil je wel jouw favoriete kleur Tranquil Dawn in een ander verfproduct? Geen probleem! Wij kunnen alle beschikbare verfkleuren mengen in elk verfproduct en elk verfmerk die wij verkopen, zolang het technisch haalbaar is. Heb je een vraag over een verfkleur of verfproduct? Neem dan gerust contact met ons op! Dit kan via het contactformulier, via email of uiteraard telefonisch.

Bestsellers