Flexa Kleur van het Jaar 2021 | Brave Ground

Flexa Kleur van het Jaar 2021 | Brave Ground

Artikelen: 112 van 36

Flexa Kleur van het Jaar 2021: Brave Ground™. 

Aan de slag met de Flexa Kleur van het Jaar 2021, Brave Ground™. De Flexa kleur Brave Ground™ is een veelzijdige kleur die andere kleuren laat stralen. De Flexa kleur van het jaar is voor de 18e keer door Flexa bekend gemaakt.

Flexa Brave Ground™ is een warme, natuurlijke neutrale kleur met mogelijkheden en stabiliteit. De Flexa Kleur van het Jaar 2021 is een versterkende kleur die draait om natuur en eenvoud. Flexa Brave Ground™, een warme, aardse toon die een gevoel van stabiliteit, groei en potentieel geeft en een stevige basis biedt voor verandering en creativiteit in huis. 

Geef je huis een make-over met de vier gebruiksvriendelijke Flexa kleurenpaletten, samengesteld met de Flexa Kleur van het Jaar 2021 als basis. Hiermee kun je jezelf op een aantal manieren uitdrukken en die eerste stap zetten. De 4 Flexa kleurenpaletten behorende bij de kleur Flexa Brave Ground™ zijn Expressive, Trust,Timeless en Earth. 

De kleur Flexa Brave Ground™ is officieel gelanceerd op 8 september 2020.

Wij hebben hieronder alvast een mooie selectie uit onze top verfproducten gemaakt. Kies hieronder een verfproduct in jouw favoriete kleur Brave Ground™. Staat je verfproduct hier niet bij maar wil je wel jouw favoriete kleur Brave Ground™ in een ander verfproduct? Geen probleem! Wij kunnen alle beschikbare verfkleuren mengen in elk verfproduct en elk verfmerk die wij verkopen, zolang het technisch haalbaar is. Heb je een vraag over een verfkleur of verfproduct? Neem dan gerust contact met ons op! Dit kan via het contactformulier, via email of uiteraard telefonisch.

Bestsellers