Flexa Kleur van het Jaar 2022 | Bright Skies

Flexa Kleur van het Jaar 2022 | Bright Skies

Artikelen: 112 van 42

Flexa Kleur van het Jaar 2022: Bright Skies™.

Fris je huis op met de Flexa Kleur van het Jaar 2022, Bright Skies™. Licht en luchtig, de Flexa Kleur van het Jaar 2022 Bright Skies™ brengt een frisse wind in elk huis. 

Flexa Bright Skies™ is een licht en luchtige kleur blauw. Het is een levendige, optimistische kleur die goed is voor de geest. Het is ook een tint die onze huizen levendiger en opener kan maken. Rondom Flexa Bright Skies heeft Flexa vier gebruiksvriendelijke paletten ontwikkelt. Zo kun je woonruimtes op elke mogelijke manier een frisse look geven. De 4 Flexa kleurpaletten behorende bij de kleur Bright Skies™ zijn Workshop, Greenhouse, Studio en Salon. 

De kleur Flexa Bright Skies™ is officieel gelanceerd op 14 september 2021.

Wij hebben hieronder alvast een mooie selectie uit onze top verfproducten gemaakt. Kies hieronder een verfproduct in jouw favoriete kleur Bright Skies™. Staat je verfproduct hier niet bij maar wil je wel jouw favoriete kleur Bright Skies™ in een ander verfproduct? Geen probleem! Wij kunnen alle beschikbare verfkleuren mengen in elk verfproduct en elk verfmerk die wij verkopen, zolang het technisch haalbaar is. Heb je een vraag over een verfkleur of verfproduct? Neem dan gerust contact met ons op! Dit kan via het contactformulier, via email of uiteraard telefonisch.

Bestsellers