Flexa Kleur van het Jaar 2023 | Wild Wonder

Flexa Kleur van het Jaar 2023 | Wild Wonder

Artikelen: 112 van 42

Flexa Kleur van het Jaar 2023: Wild Wonder™.

Flexa Wild Wonder™, een positieve kleur en natuurlijke geeltoon, gekozen tot Flexa Kleur van het Jaar 2023. De kleur Flexa Wild Wonder™ verbindt ons met buiten en de kleur kan ons ín huis beter laten voelen. 

Dit jaar staat de wonderlijkheid van de natuur centraal. 'Wild' verwijst naar het vrije gevoel van de natuur, en 'Wonder' naar de natuurlijke magie die overal om ons heen is. 

Naast de Flexa Kleur van het Jaar 2023 Wild Wonder™ is er ook een Flexa Kleurenpalet van het Jaar 2023 Flexa Kleurenpalet Colour Futures 2023 | Lush uitgeroepen met de naam ‘Lush’. Het Flexa Kleurenpalet Lush is om de kleur Wild Wonder™ heen bedacht. De zachte groene tinten en neutralen, gecombineerd met Flexa Wild Wonder™ zijn subtiel en comfortabel. De 3 andere Flexa kleurenpaletten behorende bij de kleur Flexa Wild Wonder™ zijn Buzz, Raw en Flow.

De kleur Flexa Wild Wonder™ is officieel gelanceerd op 13 september 2022.

Wij hebben op deze pagina alvast een mooie selectie uit onze top verfproducten gemaakt. Kies hier een verfproduct in jouw favoriete kleur Wild Wonder™. Staat je verfproduct hier niet bij maar wil je wel jouw favoriete kleur Wild Wonder™ in een ander verfproduct? Geen probleem! Wij kunnen alle beschikbare verfkleuren mengen in elk verfproduct en elk verfmerk die wij verkopen, zolang het technisch haalbaar is. Heb je een vraag over een verfkleur of verfproduct? Neem dan gerust contact met ons op! Dit kan via het contactformulier, via email of uiteraard telefonisch.

Bestsellers