Dc-fix zelfklevende folie Rio oceaan 67,5cm x 2m - nr.346-8131

Dc-fix zelfklevende decoratiefolie is geschikt voor keukenkastjes en meubels!

- Toepasbaar op gladde en vetvrije ondergrond
- Standaard breedte: 67,5 centimeter
- Lengte: 2 meter

  1
Score: 5.00 (Beoordelingen: 1)
37   – Spaarpunten
  • €9.25
Aantal:  

Dc-fix zelfklevende decoratiefolie is geschikt voor keukenkastjes en meubels!

Uitgekeken op dat oude kastje of dat lelijke tafeltje? Niet meteen weggooien! Probeer 'm eens te restylen met zelfklevende decoratiefolie! Je zult versteld staan hoe leuk het is om oude meubeltjes weer van een frisse look te voorzien! 

Het zelfklevende decoratiefolie is niet alleen geschikt voor oude meubeltjes. Je kunt het zelfklevende decoratiefolie natuurlijk ook op keukendeurtjes plakken, zolang de ondergrond maar glad en vetvrij is.

Extra informatie!

Wat is er nodig voor het verwerken van dc-fix® zelfklevende folies?
Wij verkopen een speciale dc-fix® aanbrengkit voor het verwerken van alle dc-fix folies! Hiermee kan je gemakkelijk je dc-fix folie verwerken op het object. In de aanbrengkit zit een stanleymesje en een spatel met een harde en zachte kant. Voor het recht afsnijden van de folie kan je kiezen voor een behanglineaal.

Hoe moet het te verlijmen oppervlak met dc-fix® folie eruit zien?
Het moet glad zijn, vrij van stof en vet; Onbehandeld hout (spaanplaat, triplex) dient voorbehandeld te worden met een watergedragen primer.

Hoe snij ik de dc-fix® folie correct af?
Elk gewenst formaat kan met liniaal en pen op het rugpapier worden geschetst en vervolgens op maat worden gesneden; De rasterverdeling is hier handig. Als u nauwkeurige randafwerkingen wilt bereiken, moet u altijd met een uitsteeklengte van ca. 4 mm snijden. Snijd tot slot de uitstekende randen af met een scherp mes.

Hoe lijm ik meerdere stukken folie aan elkaar?
Indien het te lijmen oppervlak groter is dan de afmetingen van de folie, kunnen meerdere stukken folie naast elkaar worden gelegd. Lijm hiervoor de afzonderlijke delen aan elkaar zodat ze elkaar ca. 10 mm overlappen om later blootgestelde delen te vermijden.

Hoe kan ik luchtbellen vermijden bij het verlijmen van dc-fix® folie?
Het beste is om slechts een deel van het rugpapier per keer te verwijderen, de folie aan te brengen en vervolgens de folie vanuit het midden naar de zijkanten aan te drukken met een rakel of een doek. Als de folie verkeerd is aangebracht, kan deze weer worden verwijderd en gecorrigeerd (behalve voor papier en karton). U krijgt het beste resultaat als u een klein vierkant vierkant hout gebruikt dat is bedekt met een stuk zacht tapijt om het glad te strijken.

Dc-fix® folie schuin verlijmd, wat kan ik doen?
Geen probleem, de folie kan voorzichtig worden afgepeld en opnieuw worden aangebracht (behalve bij papier en karton) - de volledige kleefkracht ontwikkelt zich pas na enkele uren.

Kan ik ook ronde randen afdekken met dc-fix® folie?
Natuurlijk! Verwarm hiervoor de folie tijdens de verwerking met een föhn op de laagste stand, trek hem in de gewenste vorm en druk hem aan. Als de folie wordt verwarmd, kan deze gemakkelijk om hoeken en randen worden getrokken. Ga hier voorzichtig te werk zodat de film niet te veel wordt uitgerekt.

Wat te doen als de dc-fix® folie niet aan de randen plakt?
Gebruik in dit geval een in de handel verkrijgbare lijm (let op de instructies van de fabrikant: bestand tegen weekmakers) of strijk de film op niveau 1 (plaats papier tussen het strijkijzer en de folie).

Hoe hittebestendig zijn zelfklevende dc-fix® folies?
De dc-fix® folies zijn probleemloos gedurende korte tijd bestand tegen temperaturen tot 80°C.

Kan ik dc-fix® folies ook in vochtige ruimtes gebruiken?
Natuurlijk! Als er vaak water direct op de randen van de folie komt (bijv. op de rand van de badkuip), moeten deze worden afgedekt met bijvoorbeeld een siliconenkit.

Hoe verwijder ik oude dc-fix® zelfklevende folie?
Trek gewoon de folie eraf, beginnend bij een hoek. De folie is bijzonder gemakkelijk los te maken wanneer deze is opgewarmd (gebruik hier opnieuw een föhn). Eventuele lijmresten kunnen worden verwijderd met oplosmiddelen op alcoholbasis.

Kan ik dc-fix® folies reinigen?
Ja, dc-fix® folies kunnen worden gereinigd met alle in de handel verkrijgbare reinigingsmiddelen, warm water en een beetje afwasmiddel zijn het beste. Wrijf vochtige plekken droog met een zachte doek.


Recensies van klanten
Gemiddelde beoordeling:
  1
Score: 5.00 (Beoordelingen: 1)
Evaluatie van de beoordeling (1)
5
 
1klanten
4
 
 
0klanten
3
 
 
0klanten
2
 
 
0klanten
1
 
 
0klanten
 
Je moet ingelogd zijn om een recensie te schrijven.
Er zijn nog geen recensies. Wees de eerste met een recensie.

Klanten die dit product bekeken, kochten ook: